- 1 Mayıs 2018
- 57.849
- 48.627
- 3.873
Fena degil
bence simone zaza fusap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena degil
Zaza belottinin tek alternatifi hem italyan oyuncu olsa duyulurdu onların medya daBence Galasevigisnin bahsettigi isim bu olabilir
Simone Zaza
… Mesut felan bos abi. Gercek lider buydu. Bunun üstü Hagi
Takim bokken bi füze bi assist maci aldik. 14/15 bu ve nando. 13/14 sadece Sino...Balon dorda hakkını yemişlerdi.
Gerçek bir lider falan değildir Sneijder kaptan çıktığı maçlarda çok üzülmüştüm özellikle 2015-2017 yıllarında Galatasaray kaptanlığına uygun bir yaşama ve karaktere sahip olmayan biri olmuştu ama çok iyi bir futbolcuydu o ayrı
… Mesut felan bos abi. Gercek lider buydu. Bunun üstü Hagi
Şino ve nandonun bende yeri her zaman ayrı kalacak. Çok seviyorum ikisini de.Takim bokken bi füze bi assist maci aldik. 14/15 bu ve nando. 13/14 sadece Sino...
Sneijder takim lesken isyan eden tek kisiydi, kötü oyunlarda öne cikip gol vs. Atip mac aldi. En son ic fb derbisi bunun füzeaiyle aldik. 10kisiye les oynamamiza ragmen meselaGerçek bir lider falan değildir Sneijder kaptan çıktığı maçlarda çok üzülmüştüm özellikle 2015-2017 yıllarında Galatasaray kaptanlığına uygun bir yaşama ve karaktere sahip olmayan biri olmuştu ama çok iyi bir futbolcuydu o ayrı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu adamın soyadı en az 15 gol atar kornelyus çok karizma soyadı vallaAndreas Cornelius sezon sonu sözleşmesi bitiyor hocamizin eski gözelerinden acaba diyorum
Futbolculuk becerilerini anlatmamıza bile gerek yok gerçek bir yıldızdı hatta dünyanın en elit bir kaç oyuncusundan birisi olduğu dönemlerde oldu 2 sezon için evet dediğin doğru ama sonra ki yıllarında evinde düzenlediği seks partilerinde getirdiği hocasıyla beraber berbat yaşamıyla beraber benim gözümde hiçbir zaman Galatasarayimizda efsane olma sıfatını yada lider olma sıfatını haketmemistirSneijder takim lesken isyan eden tek kisiydi, kötü oyunlarda öne cikip gol vs. Atip mac aldi. En son ic fb derbisi bunun füzeaiyle aldik. 10kisiye les oynamamiza ragmen mesela
günün esprisi Allahta seni güldürsün renktaşDiagne premier ligte les bir takim WBA da 11 gol atarsa premier ligi kapatsinlar stoperlerin lisansini yirtsinlar
O vakit bu transfer olmaz.
İrfan gibi burada Emre Akbaba Falcao beklenmişti kötü sakatlıklar ile beraber bugün gitsin diye bekleniyor inşallah çok istediğimiz gibi buda böyle olmazİrfan KAP'ı gelse de deşarj olsak yahu.
Bu ne sacma opsiyon. Cagne orda 5mac 11 oynayamaz haliyle 5 gol bile atamaz. Kalsin en azindan burda atiyorDiagne'yi WBA'ya kiralayacak olan Galatasaray, 18 maçta 11 gol atarsa WBA için zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. (Sözcü)
Umarim cok penalti kazanirlar.