Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.739
- 109.557
- 4.878
Yok, ondan once de oynamiyordu
Bilemiyorum reis ama en az 10 15mluk topcu degil mi bu herif yolu dusmez buralara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok, ondan once de oynamiyordu
o kadar varsa önümüz kurban, keserizHulk en son izlediğimde 850 kilo falandı. Ne durumda acaba şu anda.
Yok, zaten bize hediye etmezlerse alamayiz ama takimda sorun yasiyorsa belki 6 ayligina verirler. Oradaki rakiplerine vermek istemezlerBilemiyorum reis ama en az 10 15mluk topcu degil mi bu herif yolu dusmez buralara
Hulk 150 kilo var mi bilmiyorum ama topa hala HULK gibi vurdugunu gordum kendi gozlerimde. Hic bir kaleci o toplari bizim ligde tutamaz, herifte domuz gibi guc var.
O bölge dolubide sezon sonu için ÇALHANOĞLU ile anlaşıyormuşuz !! nasıl olur ... ?
hulk pato hepsini alalim, sonra niye ajax gibi degiliz diye zırlayalım.

Futbolcumuza kufretmeIrfanin ayrii gökselin ayri
Savunma zaafları olmasa Omar'in yokluğunda çirkefliği ile 6 ay bizde iş yapardı.Trabzonspor'da yolların ayrılacağı iddia edilen Pereira, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmadı.
Victor h.o. oyuncuyla anlasildi, kulubuylede anslasildi. Arada ufak bi ptoblem var. 80m euro yatirildigi an bizde oyuncu
normal zaten anca oralarda oynar.Eğer alsaydık transfer yapmak için transfer yapmış olurduk.Aynı şekilde Yusuf da 500-600 bin euroya gelecekse denenir sadeceamerikaya gitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 109458