Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1611322394657.webp

Hulk 150 kilo var mi bilmiyorum ama topa hala HULK gibi vurdugunu gordum kendi gozlerimle. Hic bir kaleci o toplari bizim ligde tutamaz, herifte domuz gibi guc var.

2.bir Falcao faciasi yaşamak isteyen varsa hulk isteyebilir bizi ayağa kaldıracak olan bitik oyunculara değil gelecek vadeden oyunculara yönelmek

Hulk 150 kilo var mi bilmiyorum ama topa hala HULK gibi vurdugunu gordum kendi gozlerimde. Hic bir kaleci o toplari bizim ligde tutamaz, herifte domuz gibi guc var.

Aynen zaten muhtemelen ağırlığının büyük çoğunluğu kas. Lig için fazla güçlü adam. Ama bu ona tempo ve esneklik kaybettiriyor.

Hulk max 1-1.5 milyon avroya imza parasız 1+1 geliyorsa olur. dünya para gömmeye gerek yok. irfan, kuru tapusunu alalım.

Yerli bernardo silva gitmesin. bu arada santrafor için yavaş yavaş okaka haberlerini okur gibiyim :D

Trabzonspor'da yolların ayrılacağı iddia edilen Pereira, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmadı.
Savunma zaafları olmasa Omar'in yokluğunda çirkefliği ile 6 ay bizde iş yapardı.

Böyle lige böyle adam lazım.

Gerçi bizde olsa her maç kırmızı yer hamsiler de olduğu için hakemler cesaret edemiyordu atmaya kolay kolay

Linnes bizim lige göre çok efendi kalıyor.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt