- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.180
- 4.613
İnsallah Fernando - Banega kuracağız diye Sevillaya gidip adamlara Fernandoyu satip onlara Fernando-Banega kurduran yonetim , Taylan'ı Başakşehir'e satmaz İrfan-Taylan kuracaz derken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Blöf yapıyorlar da İrfan bu saatten sonra patlar ellerindeAdamların elinde para kazanabileceği tek topçu irfan bunu onlar da biliyor bunun için tok satıcıyı oynuyorlar
Firtinami ? Olsa olsa meltem olur bu
Su avrupali forveti de bi söylemediler,bok var söylemiyonuz
Blöf yapıyorlar da İrfan bu saatten sonra patlar ellerinde
bu asbaskanı araştırmak lazım fenerli baglantılı biri cıkabilir kongre üyesi cıkarsa şaşırmam
Ekli dosyayı görüntüle 109635
Fm oynuyordum tam hemde transfer sezonuna bakarken takımda başkan değişti, benden habersiz nasıl teklif yapabiliyor ? ben yıllarca bu takımda TD'yim.
şaşıracak birşey yok çok zor degil 10 tane taraftar koysunlar karşıma birer cümle kursunlar fenerlileri anında tanırsınFb üyesiymiş dediğin doğru çıktı gerçekten
Dursun seçimde Ibrahimovic vaati verip yapmamisti en azindan bu yapmis üstat iyi yönünden bakEkli dosyayı görüntüle 109635
Fm oynuyordum tam hemde transfer sezonuna bakarken takımda başkan değişti, benden habersiz nasıl teklif yapabiliyor ? ben yıllarca bu takımda TD'yim.
he burda