Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Yavuz'un kendine çeki düzen vermesi lazım hayatına özen göstermiyor diye okumuştum. Halil'de sezon sonu istenirse bir şekilde alınır bence. Kerem sol kanat Halil ise asıl pozisyonu forvet biz bir de onu sağ kanatta kullanırız bence.

Nerde okudun kim söyledi

Avrupa'dan bir kulübün ilgilendiği futbolcuyu bu ekonomik şartlarda Türkiye'ye getirme gibi bir durumumuz yok. O yüzden mohamed transferi imkansız gibi birşey :)
Ayrıca bu yönetim varken kulüp para içinde de yüzse herhangi bir kulübün ilgilendiği futbolcuyu alamayız.

Irfan için hâlâ 14 milyonda felan diretiyorlarsa almayalım zaten
Borçlar yüzünden ffp belasını sarmadık mı başımıza

30 yaşında sakatlık sorunu olan takımında rotasyon adamını almaya bayılıyoruz.
22 yaşında Mohemed'in alternatifi mi bu mu? hayır. Menajer ittirmesi. Hiç alma Diagne'yi elinde tut daha iyi.

Jorgensen gelirse bir ay sonra terim istemedi yönetim transfer etti söylemlerini duymaya başlarız.

Diagneyi 1.5a gonder maasini da bize odeyelim 4m pesin verip alalim mohamedi hoca istiyorsa

Boupendza topcudur trezegeut icinde aynisi deniyordu adam premier ligte gol atiyor simdi alamiyoruz alacaksin kardesim genc guclu kuvvetli topa muazzam vuruyor yurtdisindan gelse ayilip bayilirdik
Gelip 2 maç kötü oynasa, bu adam niye alındı yazacaksın yav çok kasma.

Jorgensen, Elmander tipi forvet ama sakatlık geçmişi biraz korkutuyor. Yoksa gol katkısından ziyade oyun içi katkı verir kendisi.

Bize gol becerisi yüksek golcü lazım, oyuna katkı verecek topçu değil. Gol atma becerisi yüksek topçu yok takımda. Kayseri maçında tonla şut çektik bir gol atabildik, ki o gol de penaltıdan... adamlar ise tek şut attı ve gol oldu..
kalende müslera olacak, forvetin ise Gomis (hainin teki olduğu için takımda istemem, golcülüğüne örnek diye yazdım) jardel olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu malatyali yusuf nasil topcu? Hic izlemedim
Burada bir kaç arkadaş demişti sert, top kapan oyuncu diye Yousuf bunları yapan bir oyuncu driblingle çıkıyor bazen bana göre eksiği pas konusunda o konuda kendini geliştirmeli maliyetine bakar eğer 2-3 milyonlarsa gerek yok ama takas + 500-1 arasında iyi olur bence. Maşşı da 300-400 bin civarı falan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt