Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dernek borcu ile beraber 10 milyar euro'dur

Fenerin bilanço makyajlı

5 milyar borçları var totalde ama makyajlamaya çalışıyorlar

jack wilshere klüpsüz kalmış sonra yine premier lige gitmiş. alaydık ya...

11ler birazdan belli olur
akbaba kesin oynar yine

Üc ay önce dernek borclari 2,2 milyar lira civarinda oldugunu aciklamislardi sanki.

5 milyarı 2.4'e nasıl makyajlıyorlar ki?
Yükümlülükleri iştiraklara dağıtıyorlar. Bizimkiler de makyajlı. Olmayan gelirler, iyimser yaklaşımlar falan var.

Mesela bizde ŞL öngörülen gelir olarak yazılmış 250 milyon falan var, ŞL var diye planlama yapmışlar.

Yükümlülükleri iştiraklara dağıtıyorlar. Bizimkiler de makyajlı. Olmayan gelirler, iyimser yaklaşımlar falan var.

Mesela bizde ŞL öngörülen gelir olarak yazılmış 250 milyon falan var, ŞL var diye planlama yapmışlar.
Ama bu herifler bir şekilde transfer yapıyorlar. Bizimkiler sünepe sünepe takılmaya devam etsin.

Dünkü aciklanan ne?

O AS borclari degil mi?

3 ay önce rakamlar söylemis:

"Fenerbahçe'nin konsolide borcunun 4 milyar 300 milyona gelmiş durumda olduğunu ifade eden Karaçam, "Bu spor kulüplerinde Türkiye’deki en yüksek borç durumu. Futbol A.Ş olarak finansal borç 2 milyar 171 milyon durumunda."

AS nin borcu nerdeyse 400 milyon lira yükselmis. Dernekin borcuda yükseldiyse, 5 milyara yakin borclari vardir simdi o zaman.

Malatya deplasmani
Antep deplasmani
Basaksehir icerde
Fb deplasmani
Alanya kupa icerde

20 gun icinde oynayacagimiz maclar, hala transfer calismalari devam ediyor diyor. Bu onemli maclarda alacaginiz adamlar oynamayacaksa ilk 2 ile aramiz acildiktan sonra ne yapayim ben o transferleri?

O AS borclari degil mi?

3 ay önce rakamlar söylemis:

"Fenerbahçe'nin konsolide borcunun 4 milyar 300 milyona gelmiş durumda olduğunu ifade eden Karaçam, "Bu spor kulüplerinde Türkiye’deki en yüksek borç durumu. Futbol A.Ş olarak finansal borç 2 milyar 171 milyon durumunda."

AS nin borcu nerdeyse 400 milyon lira yükselmis. Dernekin borcuda yükseldiyse, 5 milyara yakin borclari vardir simdi o zaman.
Bilmiyorum. Alacak, verecek filan anlamiyorum artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt