Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.563
- 30.462
- 1.988
Renktaş avatarın neden öyle?ben olsam vermem ama hoca istiyor napalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş avatarın neden öyle?ben olsam vermem ama hoca istiyor napalım
ne bileyim renktaş ben yapmadım zatenRenktaş avatarın neden öyle?
Adami daha piyasada yokken ve fransa ikinci liginde oynarken burada bir cok defa yazmistim alalim diye. Stuttgart parayi basip aldi. Cok iyi bir yetenek, hizi, topla hizlanmasi, top surmesi, adam gecmesi falan cok iyi. Iyi bir sezon geciriyor, sezon sonu transfer yapar gibi.Wamantiguka yine attı.
Bu avatarı sana layık görmelerinin altında bir anlam mı var yoksane bileyim renktaş ben yapmadım zaten
Dortmund Haaland'ı yollar Wamangituka'yı alırAdami daha piyasada yokken ve fransa ikinci liginde oynarken burada bir cok defa yazmistim alalim diye. Stuttgart parayi basip aldi. Cok iyi bir yetenek, hizi, topla hizlanmasi, top surmesi, adam gecmesi falan cok iyi. Iyi bir sezon geciriyor, sezon sonu transfer yapar gibi.
mesajlarımı değersizleştirmeye çalışıyorlar üstatBu avatarı sana layık görmelerinin altında bir anlam mı var yoksa![]()
Kuş mu acaba..Bu avatarı sana layık görmelerinin altında bir anlam mı var yoksa![]()
Ah be renkdaş göndermeden bi okusaydın keşke yazık ettin kendine, çok geçmiş olsun.berat albayrak cidden çöp. az önce yay üstünden penaltı noktasındaki adama pas verirken kaptırıp penaltı yaptırdı. böyle vasat adamlar bize gelmemeliydi gelmedi de
Bi üstad vardı. Kulaklarını çınlatalım.
Banladılar, sistem izin vermedi.
Onla tanışsan muhteşem bir ikili olurdunuz.
Öyle değil mi @Sami Karakoç
Allah mıMüslüman sıfatı dışında hiçbir sıfat kabul etmeyen bir Abdullah. Sadece Allah’a kul...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biraz da keyif
Diagne'yi sene sonu iyi kötü yine 4 milyona satarız ama premier ligde arka arkaya 2 maç gol atsın veya sezon sonuna kadar 6-7 gol atsın ordan bir takıma her türlü 10+ ya satarız.Diagneyi premier lige kiralarsak dönünce nasıl satacaz ?
Oynasin işte ikinci yarı , sene sonu 5-6 civarına satalım.