Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.189
- 3.283
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nezarathaneye mi düstün renktas yoktun19:05:sarıkalp::kırmızıkalp:
Rahatlatıcı bir gif renktaş.
Tamam renkdaş iki gündür bunu yazıp duruyosun şubat ayında göksel şikayet etmezse antu ali koç bide sen şikayet etBu arada Galatasaray kulübü Irfan Can'ı alamaz ise, şubat ayında Başakşehir kulübü olarak dava açarım.
Ocak ayının ilk haftasında daha henüz resmî bir transfer görüşmesi bile olmamışken 'Irfan'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaparsan, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun aklını çelmiş olursun arkadaş kimse kusura bakmasın.
Başakşehir kulübünün alıp yetiştirdiği, şampiyon olduğu bir takımın oyuncusu Irfan Can. Öyle çıkıp açıklamalar yapamazsın, yapmamalısın. Olur da Başakşehir bugün Irfan'ın da isteksiz ve etkisiz oyunuyla Rizespor'a yenilip küme hattına yaklaşırsa Başakşehir kulübü bunu affetmez.
Bir yandan Abdürrahim Albayrak'ın twitter'da ki like'larına göz atıyorum yemin ederim amatör işi, düpedüz rezillik. Rahat bırakın çocuğu madem alamayacaksınız!
Biz de bu işleri usülüna göre yapmıyoruz. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çıkıp aslanlar gibi teklifini yapar, alırsın oyuncuyu. Ama bu şekilde bu transferi yürütmek Galatasaray camiasına hiç ama hiç yakışmıyor.
iş ve yl projesi içimden geçiyordu.Nezarathaneye mi düstün renktas yoktun
Geçen seneki o , bu sene girmemisler daha
oha yarım sezon için

Aktif sezon 20/21![]()
Galatasaray SK - Transferler 19/20
Sezon başı Galatasaray yapan transfer sayısı: ➤ Piyasa Değeri ➤ Bonservis ➤ Mevki ➤ Eski kulübü ➤ Transfer dönemiwww.transfermarkt.com.tr
..Bu arada Galatasaray kulübü Irfan Can'ı alamaz ise, şubat ayında Başakşehir kulübü olarak dava açarım.
Ocak ayının ilk haftasında daha henüz resmî bir transfer görüşmesi bile olmamışken 'Irfan'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz' açıklamasını yaparsan, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun aklını çelmiş olursun arkadaş kimse kusura bakmasın.
Başakşehir kulübünün alıp yetiştirdiği, şampiyon olduğu bir takımın oyuncusu Irfan Can. Öyle çıkıp açıklamalar yapamazsın, yapmamalısın. Olur da Başakşehir bugün Irfan'ın da isteksiz ve etkisiz oyunuyla Rizespor'a yenilip küme hattına yaklaşırsa Başakşehir kulübü bunu affetmez.
Bir yandan Abdürrahim Albayrak'ın twitter'da ki like'larına göz atıyorum yemin ederim amatör işi, düpedüz rezillik. Rahat bırakın çocuğu madem alamayacaksınız!
Biz de bu işleri usülüna göre yapmıyoruz. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çıkıp aslanlar gibi teklifini yapar, alırsın oyuncuyu. Ama bu şekilde bu transferi yürütmek Galatasaray camiasına hiç ama hiç yakışmıyor.
19-20 sezonuymuş,twitter trolleri kandırdı.oha yarım sezon için

Ayn 19-20 sezonuymuş.![]()