Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan vurmaya çalışıyorsun, güzel. Evet gurbette yaşıyorum. Dilimize önem vermeye çalışıyorum hiç kolay olmasa da. Hatalar yapıyoruz illa ki, çünkü bunu eğitimini almıyorum, almadık hiç bir zaman.

Tatmin olmuşsunuzdur umarım.

Ha bu arada Allahıma şükürler olsun ki en iyi okullarda okudum. Türkçeyi bu kadar biliyoruz, idare edin. Benim pek ihtiyacım olmuyor. Ingilizce, Almanca ve Hollandaca biraz daha kullanılıyor buralarda.

😉
Ee en iyi okullarda okumak ile bağlantısını çözemedim konunun sidik mi yarıştıralım burda göz falan kırpmışssın kompleksli misin ? kimsenin vurmaya çalıştığı yok senin üzerinden tatmin olmaya çalıştığı da yok yorucu mesajlar atıyorsun olmadık yerlere bağlıyorsun konuyu

2099 a kadar myc cezası verin rahatlayın canınız sağolsun falan bıdı bıdı dikkat çekmeye çalışma yorma insanları saygılar

St Etienne, Mostafa Mohammed transferinde Zamalek kulübünün istediği 5 milyon dolar bonservisi peşin ödemek için bankadan kredi alacak. (Foot-Sur)

Ee en iyi okullarda okumak ile bağlantısını çözemedim konunun sidik mi yarıştıralım burda göz falan kırpmışssın kompleksli misin ? kimsenin vurmaya çalıştığı yok senin üzerinden tatmin olmaya çalıştığı da yok yorucu mesajlar atıyorsun olmadık yerlere bağlıyorsun konuyu

2099 a kadar myc cezası verin rahatlayın canınız sağolsun falan bıdı bıdı dikkat çekmeye çalışma yorma insanları saygılar
Okuma o zaman bas engeli geç yoruluyorsan 😆

Valla hala sinirim gecmedi. De Souza en az 3 mac ceza almaliyken sari kart verildi, Gustavo kirmizi + 2 mac + fener yaris dışı kalacakken sari gordu. Bizde Cagne + Emre aninda kirmizi.
3 4 tane iyi oyuncu alip hem feneri hem bjkyi evire çevire yenmeliyiz. Kim isteniyorsa alirsin ve sampiyon olursun. Yazin adam akilli kampanya ile kasaya sıcak para koyarsin.

İsmail Çokçalışı kaç kere izlediniz yav adam vasat oyuncu potansiyelli olabilir tamam da çok eksik bir oyuncu. Hiç izlemeyenler istiyor bu adamı eminim şimdi Trtsporu açıp izleyebilirler
Ben katılmıyorum . Aynı maçı ben de izliyorum . Genç oyuncu mutlaka eksikleri var . Ama maç boyunca sürekli bindirmeleri var . Savunması iyi . Bence mutlaka alınmalı ileriye yatırım icin

4.5m€ üzeri haram.
14 milyona Avrupa'dan marcao gibi scout transferi 3 tane ortasaha alırsın.
Hemde en fazla 23 yaşında.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Ben katılmıyorum . Aynı maçı ben de izliyorum . Genç oyuncu mutlaka eksikleri var . Ama maç boyunca sürekli bindirmeleri var . Savunması iyi . Bence mutlaka alınmalı ileriye yatırım icin

Surekli bindirmeleri var da ezdi tum toplari. Bonservisini alsak bile kiraya verilmeli. Duzenli oynayacagi bir takima. Kulubede oturarak gelismiyor bu topcular. Bunu anlammaiz lazim artik

Valla hala sinirim gecmedi. De Souza en az 3 mac ceza almaliyken sari kart verildi, Gustavo kirmizi + 2 mac + fener yaris dışı kalacakken sari gordu. Bizde Cagne + Emre aninda kirmizi.
3 4 tane iyi oyuncu alip hem feneri hem bjkyi evire çevire yenmeliyiz. Kim isteniyorsa alirsin ve sampiyon olursun. Yazin adam akilli kampanya ile kasaya sıcak para koyarsin.
De souza'da gustova'da iyi pozisyon bilgisine sahip oyuncular ama adil bir lig olsa 2 maçta bir cezalı olurlar.

her maç daha 20.dakika da sarıyı görüp maç boyu hayalet savunma yapmak zorunda kalırlar ve etkili olamazlar.
Onun için iyi ki ikisini de almadık

Hocam hep boyle diye diye kaybediyoruz oyuncuları bilmiyorum takip ediyormusunuz ama tekniği felan oyun görüşü gayet yerinde şimdi önümüzdeki sene hızlı adamlarla oynarsa başarılı olmaması için hiçbir neden görmüyorum
Hocamız seneye yine şans verir ve eğer yine başaramazsa maalesef dediğime geliriz gibi..

De souza'da gustova'da iyi pozisyon bilgisine sahip oyuncular ama adil bir lig olsa 2 maçta bir cezalı olurlar.

her maç daha 20.dakika da sarıyı görüp maç boyu hayalet savunma yapmak zorunda kalırlar ve etkili olamazlar.
Onun için iyi ki ikisini de almadık

Bir nevi haklisin. Biz alsak cok kart gorurlerdi

Başakşehir bu form durumuyla ilerlerse irfanın piyasası yaza kadar daha çok düşücektir orta yol bulunup alınıcak bence tok alıcıyı oynayarak istediğimiz miktara yakın transfer edilebilir

4.5m€ üzeri haram.
14 milyona Avrupa'dan marcao gibi scout transferi 3 tane ortasaha alırsın.
Hemde en fazla 23 yaşında.

4.5+ 50% gayet iyidir. 50% de transfer yapmazsa 3 mio olarak ödeme olur. Worst case 7.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt