Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
BAŞKANNNN
Çöpünü Toplasın Önce Popülist Başkanımsı Şey..
Galatasarayımızın, İstanbul Şeysinin Parasına da Ucuz Siyasetine de İhtiyacı Yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAŞKANNNN
Malatyalı duyumcu. Bizim duyumculardan 10 kat iyidir. Doğru bence.
Zaten yönetimin amacı bu biz uğraştık olmadı başka transferde zaman kalmadı diyip konuyu kapatacaklarIrfan transferiyle cok oyalaniyoruz. Bu gidisle kimseyi alamayacagiz
Senin kaynagina .. Burhan.Senin kaynagina gore hoca gecen hafta kovulmustuBurhan Can Terzi; ‘’Bana gelen şuan ciddi bir kaynaktan bilgiye göre irfan Can transferini Fenerbahçe bitirdi. Bu sağlam kaynaktan gelen ciddi bir bilgi ancak teyide muhtaç’’ Via; @sportcelltr
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım doğrudur. 10m€'dan kurtulduk.Burhan Can Terzi; ‘’Bana gelen şuan ciddi bir kaynaktan bilgiye göre irfan Can transferini Fenerbahçe bitirdi. Bu sağlam kaynaktan gelen ciddi bir bilgi ancak teyide muhtaç’’ Via; @sportcelltr
Ya arkadaş bu irfan yirmi milyon euromu alma arkadaş kim alırsa alsın sanki bulunmaz Hint kumaşıDiagne'den bile büyük kazık olur
Çöpünü Toplasın Önce Popülist Başkanımsı Şey..
Galatasarayımızın, İstanbul Şeysinin Parasına da Ucuz Siyasetine de İhtiyacı Yok
Burhan Can Terzi; ‘’Bana gelen şuan ciddi bir kaynaktan bilgiye göre irfan Can transferini Fenerbahçe bitirdi. Bu sağlam kaynaktan gelen ciddi bir bilgi ancak teyide muhtaç’’ Via; @sportcelltr
Rengim yikildim. Sen ne dersen cikiyorIrfan fenerde.