Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Irfan Visca yeterli.
Santraforda Diagne Babel ve Halil devam ederiz.

Bu arada bunlar 15 milyon euro fiyat biçtiği adama 600 bin mi maaş veriyor

Halen beyaz tv’yi izleyen mi var gerçekten?

İrfan Can 6 M üzerine gelecekse gelmesin hiç gerek yok, Belhanda onun kadar oynuyor zaten 1.5 Milyondan uzatırız sözleşmeyi. İrfan Can'ı yerli uygulaması için önemli buluyorum ama 14 Milyonu falan duyunca gülme geliyor hayrını görsünler.

Hajahahahaha falcao denen it bizi hulka sikayet etmis paralar gecikmeliymis
Yüzündeki botoksların aylık taksidini yatıramayınca hırs yapıp transferlere engel olmak istemiş. Hem bi boka yarayıp işini yapma, hem de paramı alamıyorum diye şikayet et. Futbolcu olmak varmış valla.

Ama bu haber de yalandır herhalde yav.

ah be güzel kardeşim hani bir de o attığı görsele baksaydın adam ibb hesabından değil kişisel hesabından yollamış parayı. Merak etme israf yok. Milletin vergileri ile 8. sarayını da yaptırmıyor başkaları gibi, korkma!!

Hacım çetele tutmuyorum, bana kızacağınıza Başkan beye kızın. Kendini ifade edememiş. İsraf diz boyu malesef ama burası tartışmaya uygun yer değil ve kısırdöngü siyasi tartışmalardan nefret ederim. O yüzden uzatmayacam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paranın gözüne vurmak diye birşey yok aga,1 gelse 2 ,10 gelse 100 istersin

bu adamların kazandığıyla asgari ücret kazanan adamın kıyası bir değil.
50 milyon servetle dünyada çok çok niş zevklerin yoksa yapamayacağın şey yok. en fazla iki yat iki lüks araba daha alıyorsun

Ok
1611439378012.webp

Bütün siyâset , medya, sanatçılar fenere ve beşiktaşa destek oldu, sıkıntı olmadi. Bir belediye başkanı cüzzi bir para gönderdi diye yerin dibine gömülüyor, hem de galatasaraylı arkadaşlar tarafından.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzeko romayla sıkıntı yaşıyosa ve dzekoyu darlıyolarsa

acilen kerem inanlı emre aşıklı abdurrahimli kadroyla romayı amuda kaldırdığımız görüntüleri yollayıp gönlünü kazanmalıyız

titanikteki sarılma sahnesi gibi en can alıcı görüntüde kasklı polisin kafasına vurduğumuz görüntü olmalı

etrafınada visca,irfan,pjanic,onyekuruyu serpiştirip kupaları domine ederiz

İrfan'in Maaşı, gerçekten bu kadar düşükse eğer neden birden bire GALATASARAY'a kapak atma sevdasına tutulduğu belli oldu.

Kankalari haber salmıştır şimdi.
Fatih'in bile 4 milyon aldığı yerde sana en az 15 verirler hemen gel diye.

Malimiz deniz yemeyen keriz.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt