Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturmuş finansal hesap yapıyorsunuz. Bırakın alınması gereken kimse parayı basıp alsınlar. Şikecilerin borcu 5 milyar olmuş, ortada ne kayyum var ne de taraftar isyanı. Klüplerin borcunu devlet bir şekilde öder ya da kolaylıklar sağlamaya devam eder.

Haluk Yürekli: Gündemden düşmüş gibi gözükse de Muhamed 1 no'lu aday. Görüşmeler Fatih Terim'in talebi doğrusunda yeniden hızlandı. 2 no Jorgensen. Sağ bek için aday Emil Krafth

O iş yaş. Araplarda bizim adımız hiç geçmiyor dünden beri tarıyıorum hiç denk gelmedim. Bugun 80k takipçili zamalek hesabına sordum onlar da yok dedi

1611441376701.webp

İrfan'ı vermemekte diretiyorlarsa hiç uğraşmayalım
Ona uğraşacağımıza Mohammed için pazarlık edelim

Neyse verin alin su adamlari gecen yaz tek kurus harcamadiniz bari simdi harcayin irfana 7 8 neyse sene sonu oderiz diyin alin muhammet 3 4 verin alin ben diagne omer bayram izlemek istemiyorum koca Galatasaray 13 milyonla batmaz batsaydi coktan batmisti diagneye gomerken eliniz titremedi simdimi titriyor is bilmezler

Fenere nasıl gidiyor onların da ffp olayı var diye biliyorum al - sat dengesi vs.

fb ortsahasi dolu olduğu halde,ortada duzgun bi iddia da yokken kendi kendinize kuruyorsunuz,ben bile yazmıyorum artik nöbete.niye acaba

Yusuf’u izleyen kimse beğenmiyor ama sözde hoca çok istiyor. Madem ucuz yedek alınacak scout ekibi ne işe yarıyor yok mu bu adamdan başka aday...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt