Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orkun mümkün degil

Onyekuru çok önemli transfer. İrfan alinamiyorsa ki 7-8 maksimum bence. Bir an evvel dmc ve st alınmalı. Taylanin çabasıyla lig bitmez. Dmc alinamiyorsa hoca devsirmeyi sever koysun Marcao Dmc denesin. Kaliteli bir golcü alınsın.

apo malatya maçı için uçaktan inme görselinde 15 20 milyona erişen hesaplarda kendini ilk fotoya koyup reklamını yapmaya devam ediyor geldiğin günden beri en ufak katkın yok üstüne rezilliklerin diz boyu bu kulüp senin reklam yerin değil

Terim çıkıp açıklama yapmasa kimseyi almayacaklardı. Yönetimi köşeye sıkıştırdı. Onyekuru, Halil ya da gelecek transferlerin hiçbirini yapmazlardı.

Hocamız da biraz oyuncu çıkarsın, forma şansı versin. At hırsızı Sergen bile formayı veriyor.

Taylan
Emre Taşdemir
Oğulcan
Zaman zaman Kerem

gibilere şans verdi

1i erzurumun oyuncusuydu, öbürü rizenin yedegiydi, öbürü kayseride yedek kalıyordu, diğeri de alt ligden alınmış oyuncu

Onları geçtim. Kadroda kimler var ki sans vermesi gerekiyor.

Ayk karagümrük maçında oynattı etkili oynamadı diye 7 sülalesine küfür eden oldu.

Jesse geçen sezon 9 kişiyle kaldığımız maçta hata yaptı diye sövenler oldu, ona da az çok şans veriyor

Eğer Taylan sakatlanırsa Marcaoyu orta sahada deneyebilir. Onun dışında su anki mevcut kadroyla yapabilecegi çok şey yok.

İrfan ve forveti niye bu kadar saplantı haline getirdiniz anlamıyorum. İç oyuncusu çok bizde. Forvette her türlü birini oynatırız.

Ben şu takıma ilk önce 6 ay idare etmelik bir sağ bek alırım. Sözleşmesi bitenlerden birini ikna uzun vadeli edip getirmek daha iyi tabiki. Linnes ne abi? Adam orta yapma özürlüsü. Yedeği bile kalmadı.

Sonra sağ kanat alırım. Eldeki adamları hoca oynatmıyor veya oynattıkları hep kalaslar. Al oraya gözü kapalı oynayacak birini.

Son olarak Etebo'yu bir şekilde dehlerim, bir tane uyduruk orta saha almasam bile Ozornwafor'u koyarım oraya. Ne olacak yani, o çocuğu da oynatalım. Sergen, Rıdvan'ı oynatıyor ne güzel.

Diagne ile uğraşmam. Adam atıyor. Babel yedeği olur.

Luyindama'yı satarsan işler değişir. Ozorn'u stopere yazıp ön libero kesin alırım ozaman
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yonetim Basaksehir'e Irfan icin Luyindama arti 4-5 milyon euro teklif ederse hic sasirmam.

Ne anlatıyorsunuz yav

Yazın Coulibaly istendi, 2-3 verip alamadılar

Berat istendi 2.5 verip alamadılar

Şimdi İrfan'ı da isteyince Terim mi oldu suçlu
Tamam işte sorun burada. 2. 5 milyon iken alacaksın yoksa anlamı yok. Beratı 2.5a alsaydın olurdu. Şimdi tspor parlatırsa değeri 10 milyon olursa almak mantıklı olmaz. Hiç bir türk takımının o gücü yok. O paraları yurtdışı verirse verir.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim çıkıp açıklama yapmasa kimseyi almayacaklardı. Yönetimi köşeye sıkıştırdı. Onyekuru, Halil ya da gelecek transferlerin hiçbirini yapmazlardı.

Hocamız da biraz oyuncu çıkarsın, forma şansı versin. At hırsızı Sergen bile formayı veriyor.
aynen sekidika açılır larin gibi belki kerem aktürkoğlu'nu demiyorum zaten o potansyal var onda çünkü

10 verip alirlarsa yönetimi suçlamazsın herhalde
Kimi suçlıcaz ya

Vermesinler, yazın kimseyi almadılar 3 ay boyunca. Menajeri doyurdular anca Etebo'yu alıp, yine vermesinler.

Sanki silah zoruyla aldırıyorlar. Allahın beceriksizleri suçlu değil de transferde de hoca suçlu tabii ya.

Tamam işte sorun burada. 2. 5 milyon iken alacaksın yoksa anlamı yok. Beratı 2.5a alsaydın olurdu. Şimdi tspor parlatırsa değeri 10 milyon olursa almak mantıklı olmaz. Hiç bir türk takımının o gücü yok. O paraları yurtdışı verirse verir.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alamıyorlar anlamıyor musunuz yav

Ne ikna kabiliyetleri var ne de iş bitiricilikleri. Oyuncu alacağın adamı gece arayıp uyuyamıyorum bana ver deyip, son senesinde 4 kağıt veren adamdan ne bekliyorsun.

Bir ton fırsat transferi vardı, alamadılar, alamıyorlar, alamayacaklar da.

Kimi suçlıcaz ya

Vermesinler, yazın kimseyi almadılar 3 ay boyunca. Menajeri doyurdular anca Etebo'yu alıp, yine vermesinler.

Sanki silah zoruyla aldırıyorlar. Allahın beceriksizleri suçlu değil de transferde de hoca suçlu tabii ya.
Valla ben ikisini de suçlarım. Evet sezon başı 3-4 verip alamadiklari adamlar var. Bu konuda yonetimi suçlarım. Ama irfana 10 verilmesini onaylarsa hocayı da suçlarım. Yazik o paraya degecek bir adam dğl. Burada şişiriliyor hepsi bu. Gelirse 11-12 selcuk etkisinin yarısını yapar ancak.

Valla ben ikisini de suçlarım. Evet sezon başı 3-4 verip alamadiklari adamlar var. Bu konuda yonetimi suçlarım. Ama irfana 10 verilmesini onaylarsa hocayı da suçlarım. Yazik o paraya degecek bir adam dğl. Burada şişiriliyor hepsi bu. Gelirse 11-12 selcuk etkisinin yarısını yapar ancak.
Mantık çerçevesi içerisine sığdıramadım bu postu kadim abi

Emrah yaşıyo mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt