Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.254
- 5.107
- 673
Kılınç’ta ne var bu kadar dilenilcek anlamıyorum doğrusu düz rotasyon topçusu işte abi ha akbaba ha kılınç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de, ama Fatih Terim bu adamlarla birlikte ve idmanda ki durumlarına göre sahaya çıkartıyo. Ozan'ı tak diye ilk 11'e monte edip yerleştirdi zamanında, ışığı görüyorsa yerleştiriyoIyi de her oynadiginda fark yaratiyor kerem.
onyekuruyu da yazmissin ama adamin direk ilk 11de oynayacagi bilmiyoruz, aylardir top oynamamis
bu sartlar altinda keremin forma sansi gormesi gerekiyor
babelgolu ben mi aticam yoksa donk mu forvet oynayacak![]()
Forvetsiz çıktığımız maçlar oldu çok değişen bir forvet yapısı oluyor rakip takımın aklı çok karışıyor o yüzden babel yerine böyle daha iyidirgolu ben mi aticam yoksa donk mu forvet oynayacak![]()
Kaliteli forvetin yoksa bu şekil arkadan takip edersin üst sıraları
Önsevişme konusunda sıkıntı yaşıyor takım. Kıvama getirdiği zamanda duvardan duvaraBu istatistik biraz yanıltıcı olabilir. Maç maç dengeli dağılım yok. Kimi maçta çoşuyoruz kimi maçta net bir tane bile poziyon yok. Her maç dengeli dağılsa üç aşağı beş yukarı daha iyi olur.
Bu Luyindama da satılmayacaksa neden oynamıyor arkadaş, yedek beklesin diye mi alındı bu adam? Yerine oynayan oyuncu da Donk.
Terim'in onayiyla yonetim satti.
[/QUOTEne karşılığında onay verdi, sonrasında ne oldu peki?]
Kaliteli forvetin yoksa bu şekil arkadan takip edersin üst sıraları
Yerine oynayan oyuncu ondan daha iyi oynadığı için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi