Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet denizci sağlam kaynaktır arkadaşlar çünkü genel olarak transferi açıklar.. oyuncu Camiamıza hayırlı olsun!!!

Arapça biliyor musun

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilkokulda elifbadan sonrasi yok bende ingilizceden arapcaya ceviriyorum

Ne diyor
Sen de arapçayı söktün iyice üstat :ROFLMAO:

Dün muhammedi sormustum
Bir yere gitmiyor takimda kalacak yazmisti
Simdi tekrardan sordum transfer haberleri cikti dogru mu falan

2022 yaz transfer dönemine kim öle kim kala belki kur düşer bayağı ucuza bile gelir burası Türkiye. :)

Rıdvan bizim Onyekuru transferini lüzumsuz bulmuş. Ne gerek vardı diyor, o bölgede 6 oyuncumuz varmış.
Tabi geçen sene attığı golü hala rüyalarında görüyordur muhtemelen. GS'in en önemli eksiklerinden biri hızlı bir bitiriciydi, nasıl gerek yok?

Bir de adama sorarlar, Mesut ne kadar lüzumlu FB için? O bölgede FB'in kaç oyuncusu var da, Mesut gibi bir adama borç batağındayken, çoluk çocuğun smslerine muhtaç olma pahasına o bütçeyi açıyorsun diye.
İt gibi korkuyor çünkü bizden onyekurunun neler yapabileceğini biliyor bugünkü galibiyet şeklinin ve muslera faktörünün de farkında ateş düşmüş bi yerine ağlasın dursun

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rooney bundan yakışıklı
1611513312321.webp

Opsiyon zorunlu degilse fiyatin ne kadar oldugu onemli degil kotu cikarsa almayiz zaten

Ulan keşke gelse irfandan felan çok istiyorum bu çocuğu. Bence bu lig için çok çok faydalı olur. 50 yaşındaki forvetleri izlemekten bıktım artık. Acaba bağı mı kopar beli mi atar bastonla mı çıkacak diye düşünmekten maç izleyemez olduk. Şöyle kafa topuna çıkınca defansı sakat bırakacak beygir gibi, dominant ve tam bir erkek santrafor görmek istiyorum. Mohamed bu kalıba uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt