Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
bu mohamad beni felaket heycanlandırıyoor inşallah biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzümlü kekim. Falcao denilen kolombiyali gitse alinir da herif gitmiyorAlex Teixeira - Oyuncu profili | Transfermarkt
Shaktardan Beri Hastayım Şu herife İrfanla filan uğraşacağımıza 2+1 sözleşme verelim yıllığı 4 yada 5 ten gelsin direk 11 oynasın.
(11) Alex Teixeira ▶ Gols & Skills, Amazing Skills & Assists - Jiangsu Suning 2020 HD - YouTube
2si hep vardi ama hic oynatmadi hoca
Konuya intikal etmiş bulunuyorum.
An itibarıyle GSCde mıhlama dönemi başlamıştır, bu forumdakilerin yarısı banlanacak.
ne bu yav gevşek gevşek konuşuyorlar açtım kapattım hemenbiraz yasli bi kongre üyesi katildi konusmaya. finanslari vs. anlatiyor
herif divan kurul üyesi usluba bak la
antep fb hatay zor. Cidden deplasman konusunda baya avantajlimisizligin 2.yarisi deplasmanlar:
gaziantep
fener
alanya
ankaragücü
kayseri
hatay
göztepe
antalya
gencler
denizli
sinir oldum ya. Cengiz gitsin de bu ne .ne bu yav gevşek gevşek konuşuyorlar açtım kapattım hemen
Bir Metrobus uzakliktatakım onye ve mustafa ile hızlanacak bunlara zaman zaman kerem ve sekidika katılabilir. Yalnız oyun sıkışınca frikik atacak, kornerleri etkili kullanacak ve bu hızlı oyuncuları oynatacak bir oyun zekası da gerekli.
sinir oldum ya. Cengiz gitsin de bu ne .
Kolay deplasman hepsi Antep bir zordu onlarda hocayı yolladı diğerleri arasında zor deplasman göremiyorumligin 2.yarisi deplasmanlar:
gaziantep
fener
alanya
ankaragücü
kayseri
hatay
göztepe
antalya
gencler
denizli
Antep fener ve alanya bence hatayida yenelim.bi zahmetantep fb hatay zor. Cidden deplasman konusunda baya avantajlimisiz
yolla gelsin. en kötü translateIngilizcene guveniyor musun reis
Tam emin olamadigim 1 sey sorucam
Alanya inanilmaz cöktü. Oyunlari cok basit olduAntep fener ve alanya bence hatayida yenelim.bi zahmet
e zaten ana transfer gündemi kendisi bahsettiğin kişinin.takım onye ve mustafa ile hızlanacak bunlara zaman zaman kerem ve sekidika katılabilir. Yalnız oyun sıkışınca frikik atacak, kornerleri etkili kullanacak ve bu hızlı oyuncuları oynatacak bir oyun zekası da gerekli.
yolla gelsin. en kötü translate