Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce kesin di simdi de teklif Yok aciklamasi geldi. TuhafMohammed kesin mi yaw? 30 40 sayfa ileremis
Reis pp müthiş görünüyor bu aradaاترك هذا المكان على الفور
Fotomac derkenZamalek TV'den yapılan açıklamada, "Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'i istediği biliniyor. Transferin 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor." denildi. (Sarah Abdelbaky-Fotomaç haberi)
![]()
Kadına Fotomaç'tan Ömer Aykut Özaşkın ulaşmış..Fotomac derken
@Osman SEDEN abi ne diyorsun? Birini bul da istemeye gidek reis içinReis pp müthiş görünüyor bu arada
Tam bir avcı tipi var sende
ohoooo bosuna yangin yapmisizKadına Fotomaç'tan Ömer Aykut Özaşkın ulaşmış..
Gala Sevgisi dediği için inanıyorum ben bu habere..ohoooo bosuna yangin yapmisiz
yani arap haberleri fotomac diye mi bu kadar haber yapmis cidden .dGala Sevgisi dediği için inanıyorum ben bu habere..
Yok kadının tweeti üzerine Fotomaç'tan birisi kadına ulaşmış..yani arap haberleri fotomac diye mi bu kadar haber yapmis cidden .d
bunlar kendilerini ne sanıyorlar acaba, bu sene ligi 10. Bitirsinler de göreyim ben o oyuncuların degerlerinivisca için ts'den 9 milyon euro istemişler
15 Dakika da Banega'yı alacakken Fernando'yu verdimÜnal Aysal : Sneijderi 15 dakikada aldım.
Abdurrahim Albayrak: Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin