Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Luyindama'nın satışına onay verildi. Oyuncunun menajeri, kulüp arama çalışmalarına başladı. (TRT Spor)

Yalnız teşkoya gelmiş olmayalım.

Koç ve Gümüşdağ çoktan anlaştı , belki de bizimkilerin kovalayacağını bildiği için verecek gibi göstertip süreci uzattılar , şimdi bunlar devreye girip tekte alacaklar. En baştan beri operasyon olabilir.

Biz de vazgeçelim artık olmuyorsa ne bu zorlama sevdası. Falcaoda da aybısını yaptılar akbabada da. Hiç mi bişey öğrenemedi bu yönetim
Mevzu o değilki

Mevzu 6 ayda sadece Etebo'nun alınmış olması.

Orta sahasız oynuyoruz aylardır.

Simdi de fransiz takimi diyorlar satin istediginiz kulubu zaten sizden oyuncu isteyende kabahat

Hoca olmasaydı gerçekten bu takım kasım gibi havluyu atardı lige. Ben sezon başı yapılamayan transferler yüzünden bu beklentiyle yola çıkmıştım. Ama görüyoruz ki hala şampiyonluğun adaylarından biriyiz ama bu yönetimin hiç mi hiç şeyinde bile değil. Ben bıraktım artık bu transfer takip işini. Halil ve onyekuruyla transfer kapandı bunu sizde kabullenin. 1 aydır irfanla taraftarı oyalay oyalaya yine bi bok yapmadan bitirdiler dönemi. Dilerim en yakın zamanda defolup gidersiniz

Ferroyu istiyoruz ama luyindamayi ins bedavaya vermeyiz bir yerlere

Son teklifi yapın çekilin.

Babel + Luyindama + 5 milyon euro = Ick ve Visca.

Fegh iyi güzel ama bu aralar çok sakatlanıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İnşallah Fener 10 milyon euro verir de alır irfanı.İrfan'ın değeri Maksimum edeceği 6 milyon euro oda piyasa kızıştı diye.

Son 1 haftaya sıkıstırdık her seyi
Luyindama da gidiyor stoperde devsirilmis donk var
Luyinamadan gelen parayi bu beceriksizler irfan'a falan harcar iyice batirir takimi

Fener devreye girme haberi geç bile kaldı. Normalde son günlerde olayı hareketlendiren bir yönetim vardı ama o numarayı da artık çözdüler ve son günler fiyat artırma, ortalığı karıştırma ve bizim adımıza transferden vazgeçme ile geçiyor. Bari Taylan'a bir yedek alabilsek dönem bitmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt