Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin İrfanı alacağı filan yok , bu akdar uzatirsan transferi adamlar fiyat yükseltmek için girer tabi.​
Sen de yapacaksın aynı şeyi , pasif kalırsan böyle , her türlü kahpeliği yapıp etik masalı anlatmaya devam ederler.​

Biz Akbaba 'yı Fb nin elinden aldık ne hayrını gördük.

Bjk Mensah yarışını kazandı Mensah şimdi ne halde.

FB Muıriç, Türüç Mert Hakan'ı bizim elimizden aldı ne hayrını gördüler. Biri kiralık gönderildi, diğeri transfer şikesinde kullanıldı diğeri de oynatılmadığı için ağlıyor.

İrfan için transfer çalımı yersek te umrumda olmaz.

Aylardır uğraştıkları adamı 3 günde başkası alıyor sonra cengiz beceriksiz olmadığını iddia ediyor. 47 transfer oldu sana 49 ama doymadılar dersin. Omar sezonu kapatalı haç hafta oldu, sağ bek bile getiremediler.

Burda irfanın duruşu önemli ben galatasarayda oynamak istiyorum derse göksel ve fener yönetiminin yaptırdığı pompalama haberler biryerlerinde patlar.

irfan can ile teixeira'nın ne alakası var? hocanın 10 numara istediğini ne zaman duydunuz, kaldı ki öyle bir mevki bile kullanmıyoruz.

Carsamba günümden beri adim atmamisiz, görüsme olmamis irfan icin

Bırak alsınlar rengim yav altı üstü bir irfan mhy fenere gelmeden önce irfandan çok daha skorer bir oyuncuydu şimdi hali ortada
yav sadece irfan değil mensahı , beratı falan da ensemize vurup aldılar elimizden.Bi de irfandan başka b planı da yoktur bunların benim sinirlendiğim kısım orası.Bu kadar uzatırsan adam da alır elinden.1-2 hafta öncesinden uğraşacaktın işte olmadıysa hemen başkasına yönelecektin.Ama hocası çıktı istiyorum dedi , takımın oyuncuları gol sevincini yaptı , apo gitti gönderileri beğendi vs. E sen şimdi burdan verirsen bu adamı olmaz yani

göksel tutuşmuş belli ki masaya herkesi davet ediyor
irfanı sattı sattı satamadı çöpe dönecek oyuncusu. 6 7 milyon eurodan bi kuruş fazla vermeyin. üzerine kime satıyorsa satsın

Dogru bir fiyata Irfan Can'i isterdim sahsen. Ama olay su:

Bizimkiler cikolata ile gidip eli bos donuyor. Kadikoy'deki herif gittigi gun transferi bitiriyor. Hep ayni sey yasaniyor hala akillanmadi bizimkiler. Alamayacagin bir oyuncu icin gorusmeye gitme iste. Haftalarca ugras, elin herifi gitti ve aldi, sen ? Elin yine bom bos.

Biz gecenlerde Evander baya iyi oynarken onu istiyorduk. Bu sezon patlamayi yapamamis gibi duruyor ve eskisi gibi belki artik 8-9 milyon istemezler. Onu iyi bir fiyata zorunlu opsiyonlu alamazmiyiz Irfan olmuyorsa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt