Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener masada veya değil bir kere biz böyle haber çıkartabildikmi hadi irfanı hoca söyledi her transferde durum bu florya da fenerliler var.

Her ne kadar sevmesek de kabul etmeliyiz ki Ali koç gücüyle,networku ile,parası ile bizim yönetimi ters yatırıp....

maalesef

Luyindamayi 8 e 10 a bir yere satip
Irfan 5 6m
Muhammed 2m opsiyon yapacaktin
Kiralik stoper getirip onune bakacaktin

Is bilmezlerle dolu bir yonetim
Kaynak yaratma yok
Oyuncu satma yok
Sponsor kazandirma yok

Yok yok
Screenshot_2021-01-25-15-41-20-93.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herşeyi fazla abartıyoruz Evet irfan 10 etmez ama bende olsa böyle topçu birisi istese 6-8 arası bir fiyat isterim 3 etmez 4 etmez demek resmen saçmalık Lyundama 27 yaşında stoper hepimiz 10-15-20 diyoruz irfan can 25 yaşında ofansif orta saha 3-4 milyon eder geçiniz

Adamın hakkı 6-8 milyon euro arasıdır bu paralara alınabiliyorsa alınsın bir kuruş üstü haramdır vermem

Her ne kadar sevmesek de kabul etmeliyiz ki Ali koç gücüyle,networku ile,parası ile bizim yönetimi ters yatırıp....

maalesef
gitsin kendisini ailesi ters yatırsın bu tür manipülasyon ve illegal şeylere mi özencez lan adam gibi konnuşun

yönetimimi vasıfsızlıgından itin götüne sokarım ama bu tür sokuk işlere girmedi die mi laf edicem

hadi

Çok farklı adamlar ama İrfan daha yönlü bir oyuncu. O yüzden İrfan.

Akbaba oyun içinde gözükmeyen skorerdi daha çok.
Akbaba sakatlıklar yaşamasa muhtemelen senede 10-15 gole katkısı olur ve avrupa yapardı 8-10 milyon euroya.İrfan ondan çok çok iyi oyuncu değil bence 5-6 milyon eurodur değeri ancak.

tribünleri açın artık
deplasman yapmak istiyoruz kardeşim

yemişim covid'ini aşı çıktı zaten
hadi abi açın
heyya heyya

Bu HAİN, KARAKTERSİZ yönetim gitmeden yüzümüz gülmez. Hiç fenere bok atmayın. Adamlar Mesut'u da İrfan'ı da kılıfına uydurup alır, bizimkiler mal mal izler. Ben olsam ben de alırım İrfan'ı. Sen 2 haftadır bir boku beceremezsen adam gelir alır gider. Çok ağır küfürler ediyorum içimden öyle böyle değil.

maalesef
biz bunları yıllardır ters yatırıp... için problem yok. ffp ve beceriksiz bir yönetimi bulmuşken koç,acun paralarıyla ezikliklerini bastırmaları normaldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt