Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil Dervisoglu gibi transferlerden zarar gelmez. Maliyeti yok denecek kadar az. Kiralama ücreti istemiyorlar. En önemlisi daha önce Türkiye'de oynamamis. U21 milli takiminda 11 macta 8 gol atmis. Enes Ünal, Cenk Tosun veOkay Yokuslu gibi bilindik ama maliyetli isimlere yönelmekten iyidir. Yunus Malli balon. Türkiye'nin alt liginden bile yurt disina oyuncu gittigi yerde potansiyelli ve maliyetsiz yerlilere hayir diyemeyiz. Deneriz, olmazsa göndeririz.

nerede hareket orada bereket maşallah foruma hızınıza yetişemiyorum

Bunlar gelirse kesin şampiyonuz:

Halil
Irfan
Visca
Seri
Onyekuru
Salih
Muhammet
Sağ bek

+ belki Aytaç

Bizi 3/4 sene götürür bu kadro.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Halili Fatih hoca işler, emre mor gibi ahlaksız değilse yükselişe geçer, 20 takımımın en az 15i bize karşı kapanıyor, kısır oyun için faydalı olur diye düşünüyorum

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onye , Muhammed , Halil hep hızlı ve genç adamlar. Kapanan takımlar için harika bir şey . Ekstra irfan da golcü orta saha yani bu 4 genç oyuncu olursa Cengiz yönetimi gitmeden bir şey becermiş olur. Yaş ortalaması 23 geleceklerin , umarım olurlar

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de biz bu transferleri yapacak parayı nereden bulacağız acaba?

Abi inş şu sosyal medya ekibi transferler gerçekleşirse bir boka yarar. Halil transferinde, Marcao olmalı videolarda falan. İrfan transferinde ise Başak'ın attıgı tweeti alıntılayıp fincanlı bir tweet atılmalı.

Taraftarın açtığı sponsor tagı olmasa bunlar bu kadar gaza gelip transfer yapmazdı. İşi yine taraftar çözdü..

3 kim peki
Irfan onyekuru xxxx

X muhammedir umarim
O çocuğu hepsinden çok istiyorum, muhtemelen Diagne satışı olacak bir şekilde ya da zorunlu opsiyonu yedirecekler WBA'ya. Onu da bu transferlere teminat gösterip alacağız. Umarım gerçekleşir, hareketli, güçlü, tek vuruşları da çok iyi, Mostafa Mohamed'in kafayla çıkardığı şutları bizim forvetler ayağıyla atamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt