Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
Halil'den bahsediyor muhtemelen
3 kim peki
Irfan onyekuru xxxx
X muhammedir umarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil'den bahsediyor muhtemelen
Halili Fatih hoca işler, emre mor gibi ahlaksız değilse yükselişe geçer, 20 takımımın en az 15i bize karşı kapanıyor, kısır oyun için faydalı olur diye düşünüyorumBu Halil kanat manat degil direk forvetse calim atan forvet severiz son zamanlarsa izledigimiz forvetler topu ayaginda tutmayo dogru durust

Ona gerek yok bence iyi oyuncu degil bizim icin. Bize daha iyisi lazim.Boupendza'yı da unutmayalım abi![]()
Bastan beri böyle. Bi Basaka bi bvbye gol atti o kadar. Inanilmaz berbat ilk devrenin bidonu secildi zatenDün dikkatlice maçını izledim 90 dakika..
Almanya harbiden ona yaramamış ..
Forvet rotasyonu Mostafa Mohamed-Boupendza olsa güzel olmaz mıydıOna gerek yok bence iyi oyuncu degil bizim icin. Bize daha iyisi lazim.
Onye , Muhammed , Halil hep hızlı ve genç adamlar. Kapanan takımlar için harika bir şey . Ekstra irfan da golcü orta saha yani bu 4 genç oyuncu olursa Cengiz yönetimi gitmeden bir şey becermiş olur. Yaş ortalaması 23 geleceklerin , umarım olurlarHalili Fatih hoca işler, emre mor gibi ahlaksız değilse yükselişe geçer, 20 takımımın en az 15i bize karşı kapanıyor, kısır oyun için faydalı olur diye düşünüyorum
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emre babel Ömer Bayrami kaptirsalar paranın hepsini biz verirdikemre akbaba'yi istiyorlarsa 200 bin euro fazladan veririm irfan can'in bonservisine. galatasaray'a böyle bir iyiligi yapan takima minnet borcumuzu ödemis oluruz.

luyindama ve diagne'yi satiyoruz.O değil de biz bu transferleri yapacak parayı nereden bulacağız acaba?
Hic yoktan iyi tabi ama dedigim gibi, 6 aylik Hatay performansi ile bizim takima yakisir bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.Forvet rotasyonu Mostafa Mohamed-Boupendza olsa güzel olmaz mıydı![]()
O çocuğu hepsinden çok istiyorum, muhtemelen Diagne satışı olacak bir şekilde ya da zorunlu opsiyonu yedirecekler WBA'ya. Onu da bu transferlere teminat gösterip alacağız. Umarım gerçekleşir, hareketli, güçlü, tek vuruşları da çok iyi, Mostafa Mohamed'in kafayla çıkardığı şutları bizim forvetler ayağıyla atamıyor.3 kim peki
Irfan onyekuru xxxx
X muhammedir umarim