Berkay Şahingöz
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 1.410
- 652
- 608
Yerli genç olarak Ali Akman olabilir mi sanmıyorum ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BENIM NÖBETIMDE OLACAK
gerci en son actigimda bi anda serdar eren kovuldu + Ozan gittixd
Birde sert 6 mumarairfan can-onyekuru-en kötü mustafa forvete tam zamanı. iyi top iyi oyuncuyla oynanır.
Sörloth gelse mükemmel olurGalatasaraylı bir yönetici Leipzig ile transfer görüşmesi halinde. Masadaki isim Saracchi değil.
[Hans Tiek]
En son o zaman acmisim vay beSerdar eren ha
Malatya 1 puan iyimalatya ve antebi yenersek havaya gireriz hadi be
Fakir Krasic'i gibiBu arada en az 10 maçtır dikkat ediyorum bu Sagal denen adamda iş var. Biraz şanssız bir adam şu ana kadar 5-6 topu direkten döndü.
Asistlerini değerlendirmediler vs. Benim ligde en beğendiğim kanat oyuncusu şu an. Ha ama işte çok büyük mental eksikliği var.
Topla kaleye gidiyor ama topsuz kaleye koşu atmıyor. Onyekuru bu yüzden çok değerli bana göre.
Çünkü adam topsuz oyunda hep dikine hep ceza sahasına koşu atıyor. Topla da fena gitmiyor ama öyle ekstrası o diyemeyiz tabi.
ismail cokcalis da olur mehmet özcan da olur ama.ismail çok iyi olurGenç yerli Mehmet Özcan olabilir diyorlar?
Galatasaraylı bir yönetici Leipzig ile transfer görüşmesi halinde. Masadaki isim Saracchi değil.
[Hans Tiek]
Bu arada en az 10 maçtır dikkat ediyorum bu Sagal denen adamda iş var. Biraz şanssız bir adam şu ana kadar 5-6 topu direkten döndü.
Asistlerini değerlendirmediler vs. Benim ligde en beğendiğim kanat oyuncusu şu an. Ha ama işte çok büyük mental eksikliği var.
Topla kaleye gidiyor ama topsuz kaleye koşu atmıyor. Onyekuru bu yüzden çok değerli bana göre.
Çünkü adam topsuz oyunda hep dikine hep ceza sahasına koşu atıyor. Topla da fena gitmiyor ama öyle ekstrası o diyemeyiz tabi.