Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuşmayı ben geçtiğimiz 2 transfer sezonundan hatırlıyorum.

Dediğim gibi onyekuru gelirse herkes elini açıp şükür etsin, onyekuru için dua ediyorum. Çok lazım adam, tek adam kader değiştirir derler ya öyle şu an durumumuz.
Muslerada geldi. Diger kovalari gorunce transfer gibi

Takıma heyecan katacak futbolcular lazım. Bunu başarabilirlerse lige tutunuruz. Yoksa ancak başka bişeye tutunuruz.

bence irfanda onyekuruda vistada muhammed de ve hatta genç bir topcuda gelecek hissiyat tabi

Screenshot_20210120-220013_Chrome.jpg

Maçı dikatli izleyen r.daşlar bu gerçekmi 4 kez mi durdurduk, kural 3 diyor.
Geçen kuralı çiğneyen klüp için tahkim oyna devam dedi ama biz Galatasaray ız belli olmaz. 4 kez mi durdurduk oyunu.

5-6m diagne
13m luyindama
10m kampanyadan gelse

sorloth 1.5 yıl kira 4m
onye 6m
irfan 10m
mohammed 5m

Luyindama ve Diagne'yi elden çıkartsak çok rahat bir şekilde istediğimiz adamları alırdık.

Bu iş biraz da beceri ve vizyon işi. Aytaç, onyekuru ve adı geçen adamları almak bu kadar zor olmasa gerek, elinde imkanda var satabilicek

Luyindama ve Diagne'yi elden çıkartsak çok rahat bir şekilde istediğimiz adamları alırdık.

Bu iş biraz da beceri ve vizyon işi. Aytaç, onyekuru ve adı geçen adamları almak bu kadar zor olmasa gerek, elinde imkanda var satabilicek
aytac neyse de zorunlu satin alma opsiyonu ile kiralayip kolayca 5-6 oyuncu alinabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt