Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç olur bu açıklamanın içinde olursa,

Mısırlı arkadaş olur olursa,

Birde 1-2 genç olur
Sörloth imkansız gibi benim nazarımda, olursa ayakta alkışlarım tabi.
Bu tip isimler gelirse ligi 3. bitirirsek başarı sayarım.

Bize ne vereceği belli gözün kapalı 11 oynayacağın Onyekuru dışında 3 adam daha gelmezse unutsun herkes ilk 2'yi. 6-7 maça havlu atarız

Onyekuru denildiğini gibi bittiyse Muhammed, Irfan yada Seri bunlarda biterse yeterli olur ama hala güvenemiyorum bu yönetime

Falcao gitmeden Hulk nereye geliyor?

Bu tip isimler gelirse ligi 3. bitirirsek başarı sayarım.

Bize ne vereceği belli gözün kapalı 11 oynayacağın Onyekuru dışında 3 adam daha gelmezse unutsun herkes ilk 2'yi. 6-7 maça havlu atarız
Öyle kesin konuşmamak lazım, takımda futbol aklı olan oyuncular var feghouli arda taylan gibi

Öyle sıradan bir takım değiliz, takviyeler ile iyi yola girebiliriz. Onyekuru kesin etki yaratır, yanına atanın iyi olursa zaten imparator gibi bir hocan var Muslera - Sörloth - Onyekuru - Feghouli - Arda bunlarla zirvede hep korku salarsın

Bu kadar amatörce kampanya mı olur? Daha hocanın haberi yok,daha fazla rezil etmeden defolsalar artık!

Ertanin kankasi bu

Valla kusura bakmayin ama ben Mohammedi Sörlothdan saha cok isterim. Hep bizim oyuncumuz olur

Bagis kampanyasindan haberi yok muymus hocanin hahahahauauauaua

Hulk Mendesin adami olsa, ve belki ben Falcaou götürürsem bunu almalisiniz diye getirirdi diye düsündüm ama onun oyuncusu degilmis. Kolpadir o zaman.

ali akman'i alsinlar genc alacaklarsa. biraksinlar bursa'da cocugu. ne güzel oynuyor orada dursun 6 ay daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt