Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaconunda kahpelikleri baydı ama

sahasında kupa kaldırdığımın çocukları

Nevzat da son dk geçiyor onyekuru yu. Gelmiş ama opsiyon yok. Adam 10 gol 10 asist yapsa 6 değil bu defa 15 milyon isterler. Mal herifler ya

Sörloth olayı tamamen yalan ya, adam 11 de başladı şu an.

Arda da bu saatten sonra kimseyi korkutmaz bence.

Taylan'ın yeri yok bana kalırsa iyi bir takımda. Yedek olur en fazla.

Bence takımın bu hali çok sıradan.
Yani ptt takımı gibide bakmamak lazıma getirdim ben olayı, sonuçta ligin dibindeki takımlara atıyosun 5-6
Ama zirve için asla yeterli değil dediğim gibi, atanın tutanın iyi olucak, kanatların iyi işleyecek.

Bunlar içinde kaliteli 3-4 adama ihtiyac var, ama onyekuru gelirse ve transfer kapanırsa şaşırmayın. Ben onyekuruyu şu an çok acil bir transfer olarak görüyorum, çok sevinirim gelirse. Tek adam çehreyi değiştirebilir, böyle bir yönetim içinde bu adam çok değiştirir takımı.

Fatih Terim: Omar, birkaç şey söylemek istedi ama söyleyemedi. Çok kötü olduk her birimiz. Gayet iyi. Allah canını bağışladı. İnşallah en kısa zamanda da futbola döner. Yalnız olmadığını hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Diyelim ki futbola dönemedi, Allah ailesine bağışladı demek gerekiyor

Omar'ın durumu Belhanda ve Fegouli'yi etkilemiş olabilir.

Hayatın ve oynadıkları oyunun onlara kazandırdığı kıymetleri daha iyi anlarlar umarım.

Feghouli'yi uzun zaman sonra ilk defa bu kadar mücadele ettiğini gördüm.

onyekuru, monaco ile sözlesmesi bitene kadar kendini zorla bize kiralattiracak herhalde

Omar futbola dönemese bile en azından kulüp olarak bonservis vermedik ve ciddi bir zararımız olmadı. Kulüp açısından durum bu.

İnsani açıdan ise en azından hayatta ve gözlerinde sorun olmasına rağmen görme yetisini tamamen kaybetmedi. Bu açıdan da şükretmek gerekir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum. İnşallah gelişmiş tıp teknolojisiyle bir şekilde geri döner ve belki de Davids gibi özel bir gözlükle oynama durumu olur.

Onye, Mohamed, İrfan ve üstüne de çilek olarak Sörloth gelse harika olur. Allahım lütfen amin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt