Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Yok sagol sen twitterden yaz ordan okuruz belki
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sagol sen twitterden yaz ordan okuruz belki
Kupa diye 11 cikti adam oynamiyor klubede curudusörloth sadece hayal adam daha bugun ilk 11 oynadı vazgecmezler ondan
Ligdi bugün. Ama cok cok kötüydü. Resmen diagne gibiydiKupa diye 11 cikti adam oynamiyor klubede curudu
Mostapha olmadi diye dervisoglu geliyordur
Ikisi farkli pozisyonun oyunculari ama. Mantikli gelmedi bana. Halil daha cok 2. forvet, gezgin bir tipi var ayni eskiden Necati Ates gibi diyelim. Oyle tek santraforluk bir oyuncu degil.Mostapha olmadi diye dervisoglu geliyordur
Benzer oyuncular değiller Halil daha çok kanat forvet ben ilk an Saint ettien transferi açıkladı sandım kalbim durduMostapha olmadi diye dervisoglu geliyordur

Alternatifleri çok iyi belirliyoruz maşallahMostapha olmadi diye dervisoglu geliyordur
Dervisoglu da forvet. St etienne bitirdi gibi mostaphayiIkisi farkli pozisyonun oyunculari ama. Mantikli gelmedi bana. Halik daha cok 2. forvet, gezgin bir tipi var ayni eskiden Necati Ates gibi diyelim.
Forvet de benim yazdigimi tam okudun mu?Dervisoglu da forvet. St etienne bitirdi gibi mostaphayi