- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Visca bence lazim degil. Sagda Feghouli var. Dün de görüldü formdaysa ligin acik ara en iyisidir.Visca+DMC de lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Visca bence lazim degil. Sagda Feghouli var. Dün de görüldü formdaysa ligin acik ara en iyisidir.Visca+DMC de lazım
Belli olmaz. Ben halen olmayacak derimirfanı kadrolara yazabilirsin musaph
yüksek iht alındı. buradan dönmesi zor
Neden şut atmak yasak mı bizdeİrfan can ın aynı şutları bizde atacağına gerçekten inanıyor musunuz?
Dervisoglu bu sezon 2 takim icin oynamis. Nasil oynayacak bizde
1.5 milyon euro giib bir rakam bence uygundur
Pandemi den dolayimi defisti ozmnTek bu sezon için mi bilmiyorum ama 3 takıma çıkmış
Necati Ateş etkisi yapar mı .En sevdiğim oyuncu tipi elmander gibi olur mu.Halili toplam 2 maçını izledim kanat oyuncusu değil.bildigin false 9 gezerek oynuyor ve geriden top almayı seviyor fenerdeki ferdi gibi patlama gücü var
buradan zor artık. Göksel görüşmeye çağırmış çözelim diye.Belli olmaz. Ben halen olmayacak derim
Dervisoglu bu sezon 2 takim icin oynamis. Nasil oynayacak bizde
Bildigim kadariyla bi kitada 2 takim icin. Sanirim pandemi degistirdi bunuFarklı ligde 3 takımda oynayabiliyor diye biliyorum rengim yanlışım varsa düzeltin.
Lala + deandre yedlin@10Fleurquin: onyekuru, halil, mohammed, irfancan dışı sağ bek görüşmesi dolanıyor ortada. Yakında isim vs düşer muhabirlerden.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki degisti pandemiden dolayiCurrently, under the FIFA Transfer Regulations, a football player is only allowed to be registered with a maximum of three clubs in one season. This also applies regardless of what country that player has plied his trade in, whether that is in Europe, Africa or South America.
During this period, the player is only eligible to play official matches for two clubs. However, a player may be eligible to play in official matches for a third club during the relevant season if he has moved between two clubs belonging to associations with overlapping seasons (ie, start of the season in summer/autumn as opposed to winter/spring). This is only allowed if he has fully complied with his contractual obligations towards his previous clubs.
Evet oynayamaz FIFA'ya göre. Arabistana, MLS'e falan gitse oynama hakki oluyormus, ama bizde oynayamaz gibi görünüyor.
Mustafa hazır oyuncu geldiği gibi golleri tıkar. Halil gelecek için yatırım. Hemen 11e koyanlar hayal kuruyor.
Bu geldiğine gore Mohammed Mustafanin gelmeyecegini anladım