Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri'de olacak bence. Taraftar tepki vermesin diye beklettiler.
taraftarın tepki vermesi çok saçma.

Seri lazım bir adam, ki bir maç sonunda hoca da bizim seri gibi oyuncumuz yok falan demişti.

Taylan neden bu kadar tutuldu hala anlayamıyorum. şimdi olmazsa yeni sezonda bu arkadaşımız kulübeye geçecek. harbiden modric sanan var sanırsam

taraftarın tepki vermesi çok saçma.

Seri lazım bir adam, ki bir maç sonunda hoca da bizim seri gibi oyuncumuz yok falan demişti.

Taylan neden bu kadar tutuldu hala anlayamıyorum. şimdi olmazsa yeni sezonda bu arkadaşımız kulübeye geçecek. harbiden modric sanan var sanırsam

Seri bize ileri dönük katkı sağlamaz. Hep aynı isimler olmasına herkes tepki veriyor. Kimseyı bulamadık gene Seri katkı vermıstı dıyecekler

Diagne gönderilir
Forvete Mohammed Babel Halil
Sol Açık Onyekuru Arda Babel Halil Kerem
Sağ Açık Feghouli Emre K. Oğulcan
Sol İç İrfancan Emre K. Emre A. Arda
Sağ İç Belhanda Feghouli Etebo
Ön Libero Taylan X
Sol Saracchi Emre T.
Sağ X Linnes
Stoper ve kaleciyi biliyorsunuz zaten yani
-Mohammed
-Onyekuru
-İrfancan
-Halil
-Ön libero
-Sağ bek
Lazım hatta hem ön libero hem de sağ bek oynayabilen birini alabilirler ama mümkünse orta açabilen biri olsun.
Buraya kadar iyi geldik bu transferler olursa iş hocaya bakar iyi bir takım oldu kağıt üzerinde.

Seri bize ileri dönük katkı sağlamaz. Hep aynı isimler olmasına herkes tepki veriyor. Kimseyı bulamadık gene Seri katkı vermıstı dıyecekler

çok yanlış 1 yorum bu. her oyuncu ileri dönük katkı sağlamak için alınmaz.

bu takım bundan sonra pas oyunu oynayacaksa Seri çok lazım adam.

Ha yok ben oyuncu ekibini kurup eskisi gibi amatör ruhla saldıracam, reale bile saldırıp 6 yiyeyim sorun değil mantığıyla gidilecekse Seri gelmesin. verim alınmaz çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt