Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
İrfan için nasıl ödeneceği konuşuluyor.Halil+Onyekuru+İrfan bitti mi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan için nasıl ödeneceği konuşuluyor.Halil+Onyekuru+İrfan bitti mi yani
Arsenal'e gidiyormuş. Hatta galiba bonservisiyle istiyor Arsenal. Mesut'un gidişiyle açılan maaş boşluğunun yarısını gömerler bu arkadaşaReal Madrid, Martin Odegaard'i sezon sonuna kadar kiralik gondermek istiyor. [Sky Sports]
Cümleten hayırlı olsun.
Forvet ve ön libero konululuyor mu bari?İrfan için nasıl ödeneceği konuşuluyor.
Hemen kapsak ya !Real Madrid, Martin Odegaard'i sezon sonuna kadar kiralik gondermek istiyor. [Sky Sports]
Ben halen Marcaoyu orda denemek istiyorum ama bu sefer stoper sorunu çıkar.Bize josef veya gustavo gibi libero lazım.
Ön liberodan haber yok. Mohammed için ne yapıldıgını kimse bilmiyor.Forvet ve ön libero konululuyor mu bari?
Ingiliz kulupleri sulanmis, bize kalmaz birsey.Hemen kapsak ya !
Bize as ön liberoyu hadi geçtim hadi eli ayağı tutan top kapabilen bi yedeğe bile ihtiyaç varÖn liberodan haber yok. Mohammed için ne yapıldıgını kimse bilmiyor.![]()
en fazla pas yapan degil en fazla puan toplayan sampiyon oluyor reisO değil de Seri-İrfan Can ve Taylan orta sahası pas manyağı yapar.

Arda dün hocanın dediği gibi , teknik heyette yer alır, ama seneye devam eder tabi kötü günler için rotasyon, üstelik takıma çok iyi bi hava kattı arkadaşlık açısından, feghouli kaliteli , Muslera zaten kaptanımız gerisini dehle gitsin harika maaş bütçesi açılır , yazında inşallah bu tarz transferler gelir genç ucuz ve başarıya aççççYeni sezonda baba oyuncu sayisini azaltmak lazim. Muslera'nin disinda en fazla 2 oyuncu olmali. Arda zaten 60 dakikalik, maliyeti düsük biri. O kategoriye cok girmiyor. Sahada oynanan oyun Arda'nin seviyesinin cok cok üstünde olur Fatih hocanin planlari tutarsa. Falcao, Babel ve Donk ile yollar ayrilir diye ümit ediyorum. Feghouli dün oynadigi gibi oynarsa seneye orta sahada degerlendirilir. Belhanda ise sezon sonu sampiyon olursak 1 ihtimal yeni sözlesme alabilir. Suan icin Belhanda'nin yeni sözlesme almasi skandal olur.

aynı Zeki Uzunduruken

Hayırlısı üstad. İnşallah isteklerin gerçekleşir.Bize as ön liberoyu hadi geçtim hadi eli ayağı tutan top kapabilen bi yedeğe bile ihtiyaç var
Harbi he ben de diyom bu adam birine benziyo ama kimeaynı Zeki Uzunduruken
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk