Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 hafta ardindan gittiler bir tane almanci bulup getirdiler
baskanin dün her an aciklayabiliriz dedigi arkadas buydu sanirim
utanmadan bunu twitterdan simdi duyururlar büyük basariymis gibi

Bari Halil kap gelse bgn yaa

Arda dün hocanın dediği gibi , teknik heyette yer alır, ama seneye devam eder tabi kötü günler için rotasyon, üstelik takıma çok iyi bi hava kattı arkadaşlık açısından, feghouli kaliteli , Muslera zaten kaptanımız gerisini dehle gitsin harika maaş bütçesi açılır , yazında inşallah bu tarz transferler gelir genç ucuz ve başarıya açççç

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Arda'yi hic istemiyordum skandallarla dolu yillarindan dolayi ama artik akillanmis gibi duruyor. Florya'da bir isyan baslatmasi mümkün degil. Gidebilecegi baska bir yeri yok. Gücü yettigi kadar mücadele ediyor. Akbaba, Ömer Bayram ve Etebo'nun toplamindan daha fazla katki yapti. Feghouli & Belhanda mesela Babel ve Falcao transferleri yapildiktan sonra bunlara cok pas vermiyordu. Bizim Araplarin Arda ile arasi iyi ilginc bir sekilde.

Irfan transferı olursa bence karıyer olarak tabı kı degıl ama suan kı performans olarak Mesut dan cok daha ıyı transfer

Onyekuru(Arda)------Mohammed(Halil)------Visca(EmreK.)
---------------------Feghouli(Belhanda)----------------------
--------------İrfancan(Ömer)--Taylan(Yusuf)-----------------
Saracchi(E.Taşdemir)--Marcao--Lyundama--Linnes(Çokçalış)

462348-1567956865.jpg

Seçimlerimiz, adı geçen ve ilgilendiğimiz, almaya çalıştığımız futbolcuların hepsi de kaliteli isimler içlerinden bir tane bile çöp yok gerçekten kutlarım hayal gibi beklenmedik hareketler bu yönetimden bu transferleri yaparlar da ola ki Mayıs'a lider falan girersek Mustafa Cengiz tekrardan seçilir bence bu sezon da Fener şampiyon olamayacak desene

Norvec milli takiminda izlemistim en son. Kaliteli ayak ama real falan boyunu cok cok aşar. Isco bunun yasindayken malaga da dokturuyordu
Sociedad'da cok iyi oynadi ama dedigin gibi, henuz Real Madrid kalibresinde olan bir takimda fark yaratacak boyutta degil performansi. Belki Arsenal gibi takimlarda daha cok is yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt