Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger yonetım bu transferlerı bıtıremezse kampanyadan dolayı taraftara gaz vermek ıcın yapıyorsa kendı sonunu hazırlar

Ben Arda'yi hic istemiyordum skandallarla dolu yillarindan dolayi ama artik akillanmis gibi duruyor. Florya'da bir isyan baslatmasi mümkün degil. Gidebilecegi baska bir yeri yok. Gücü yettigi kadar mücadele ediyor. Akbaba, Ömer Bayram ve Etebo'nun toplamindan daha fazla katki yapti. Feghouli & Belhanda mesela Babel ve Falcao transferleri yapildiktan sonra bunlara cok pas vermiyordu. Bizim Araplarin Arda ile arasi iyi ilginc bir sekilde.
bende aynı senin gibi hiç istememiştim ama şuan hakkaten Arda ile anlaşmayan hiç kimse ile anlaşamaz gibi görünüyor, herkesle arası iyi elinden geleni yapıyor saha içinde, saha dışında oyuncularla sürekli sarmaş dolaş resimler çekmesi güzel şeyler, gaza getirip motive ediyor arkadaşlarını , şimdi bu yeni oyuncular geldimi oyunub çehresi iyice değişir diye düşünüyorum, beğenmediğimiz birçok oyuncu daha iyi oynayacak diye düşünüyorum, Linnes , Emre Kılınç luyindama dahada iyi görünecek bence

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil+Onyekuru+İrfan tamamsa ve Diagne öküzü satılıp Mohamed alınırsa yerine ibana 1000 tl çalışır benden
bu 4 transfer olursa söz ben de yüklü miktar yardımda bulunacağım ne var sanki her sezon İstanbul'da en az 2 maça giderdim Mart Nisan ayında Beşiktaş derbisine falan kaçırmazdım bir bilete 600 lira verdiğimi bilirim bu sezon maçlara gidemedik bir bilet parasını kulübe hibe ederim sorun yok :D

Diagne gidici gibi ama bir giden daha var herhalde yada Mohamed transferi olmayacak. İrfan için Akbaba+ Ali Yavuz+ Atalay'ı veririm ben isterlerse Ömer, Belhanda falanda verilebilir.

1611231033158.webp

Halil gelecek de o videolardaki dirilik buraya geldiğinde kaybolacak korkarım ki :( Bizim takıma gelen tüm yerli oyuncular eski takımındaki fiziki performanslarının %50 siyle mücadele ediyor maalesef. Hatta yabancıların bir kısmı da öyle.

bende aynı senin gibi hiç istememiştim ama şuan hakkaten Arda ile anlaşmayan hiç kimse ile anlaşamaz gibi görünüyor, herkesle arası iyi elinden geleni yapıyor saha içinde, saha dışında oyuncularla sürekli sarmaş dolaş resimler çekmesi güzel şeyler, gaza getirip motive ediyor arkadaşlarını , şimdi bu yeni oyuncular geldimi oyunub çehresi iyice değişir diye düşünüyorum, beğenmediğimiz birçok oyuncu daha iyi oynayacak diye düşünüyorum, Linnes , Emre Kılınç luyindama dahada iyi görünecek bence

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takima ayak uyduran oyuncular takim kötü giderken kötü oynar, iyi giderken iyi oynar genelde. kaliteli oyuncularla kaliteli futbol oynanir. sol icte irfan can sol kanatta onyekuru oynadigi vakit saracchinin performansi da artacaktir hem defansif olarak fazla zorlanmaz hem sürekli sprint atmak zorunda kalmaz. linnesin orta becerisi yok ama ceza sahasina kadar pasla gidebiliyor eger takilmazsa. transfer yapamayip bu mevcutlarla devam edersek 3.oluruz, hersey pamuk ipligine bagli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt