- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
dervişson bitmiş galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende aynı senin gibi hiç istememiştim ama şuan hakkaten Arda ile anlaşmayan hiç kimse ile anlaşamaz gibi görünüyor, herkesle arası iyi elinden geleni yapıyor saha içinde, saha dışında oyuncularla sürekli sarmaş dolaş resimler çekmesi güzel şeyler, gaza getirip motive ediyor arkadaşlarını , şimdi bu yeni oyuncular geldimi oyunub çehresi iyice değişir diye düşünüyorum, beğenmediğimiz birçok oyuncu daha iyi oynayacak diye düşünüyorum, Linnes , Emre Kılınç luyindama dahada iyi görünecek benceBen Arda'yi hic istemiyordum skandallarla dolu yillarindan dolayi ama artik akillanmis gibi duruyor. Florya'da bir isyan baslatmasi mümkün degil. Gidebilecegi baska bir yeri yok. Gücü yettigi kadar mücadele ediyor. Akbaba, Ömer Bayram ve Etebo'nun toplamindan daha fazla katki yapti. Feghouli & Belhanda mesela Babel ve Falcao transferleri yapildiktan sonra bunlara cok pas vermiyordu. Bizim Araplarin Arda ile arasi iyi ilginc bir sekilde.
bu 4 transfer olursa söz ben de yüklü miktar yardımda bulunacağım ne var sanki her sezon İstanbul'da en az 2 maça giderdim Mart Nisan ayında Beşiktaş derbisine falan kaçırmazdım bir bilete 600 lira verdiğimi bilirim bu sezon maçlara gidemedik bir bilet parasını kulübe hibe ederim sorun yokHalil+Onyekuru+İrfan tamamsa ve Diagne öküzü satılıp Mohamed alınırsa yerine ibana 1000 tl çalışır benden
Ya bırakın o yumuşağı..bize forvet gerek golcü gerekbeklentim seri yada mohammet ten biri seriyi tercih ederim şahsen
kampanyaya 3 milyon€ bağışla demiştir apdurrahimMohammed: "Para varsa benide alın"

Konuşulan 2-3 milyon euro haberleri var.O paraya iyi oyuncular düşer Portekiz Ligi'nden.Al Musrati veya yaşı biraz fazla ama Filipe Augusto da var sözleşmesi bitmeye yakın o ligde..Malatyadan yussuf varya rtsh. Alacaklar da muhtemelen
Hoca bu sefer takılmaz buna. Çünkü adam anladı ki bunların herhangi bir oyuncu alabilmesi bile bir lütufTransfer bitmeden babasi o paylasimi yaptiysa bu transferde Yusuf gibi yatar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takima ayak uyduran oyuncular takim kötü giderken kötü oynar, iyi giderken iyi oynar genelde. kaliteli oyuncularla kaliteli futbol oynanir. sol icte irfan can sol kanatta onyekuru oynadigi vakit saracchinin performansi da artacaktir hem defansif olarak fazla zorlanmaz hem sürekli sprint atmak zorunda kalmaz. linnesin orta becerisi yok ama ceza sahasina kadar pasla gidebiliyor eger takilmazsa. transfer yapamayip bu mevcutlarla devam edersek 3.oluruz, hersey pamuk ipligine bagli.bende aynı senin gibi hiç istememiştim ama şuan hakkaten Arda ile anlaşmayan hiç kimse ile anlaşamaz gibi görünüyor, herkesle arası iyi elinden geleni yapıyor saha içinde, saha dışında oyuncularla sürekli sarmaş dolaş resimler çekmesi güzel şeyler, gaza getirip motive ediyor arkadaşlarını , şimdi bu yeni oyuncular geldimi oyunub çehresi iyice değişir diye düşünüyorum, beğenmediğimiz birçok oyuncu daha iyi oynayacak diye düşünüyorum, Linnes , Emre Kılınç luyindama dahada iyi görünecek bence
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi