Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohammedın olmadıgına sasırmadım Halıl ve hatayda kı boupendza nın ısmının gecmesınden dolayı anladım zaten bır tane olumlu haber gelmedı ordan

Yalanci coban cikmis yine transfer doneminde piyasaya.Hala Ali Naci gibi herifleri takip edenler var Twitterda falan ilginc.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mohamed transferi olmasa bile ben Diagne'yi yollarım talibi varken. Babel, Halil, Oğulcan götürür bence ce bizim oyun tarzımıza daha yatkın oyuncular. Eğer Onyekuru, İrfan transferinden falan biraz para olursa bir scout transferi yapılabilir.

muhammet için başından beri hiç umutlanmadım belliydi

Beyler günümüz futbolu kanatlar hızlı, göbek sert ve olabildiğince teknik. Orta saha rakip orta sahalar karşısında ezildikçe defansta kötü olur hucümda.. orta sahayı melomuz yok. 10 numara hagi veya sneijderimiz yok.. seri olmaz. genç takım kurulmaya çalışılıyor bu süper fikir. şu an onye tapusuyla, irfan tapusuyla alınırsa her oyun planında oynarlar zaten. Bir de santrafor net hazır lazım. Artık cagne, falcao, belhanda, miadı doldu.

AC83FD9C-238D-4082-9DC1-AA487206F496.webp

alin size dominant forvet

Rodop, Piyale paşadan bildirim yapmıyuor mu?
Ortalık yangın yeri nerde dede..

Onyerkuru Halıl ve Kerem Akturkoglu hız bazında hucuma cok sey katar.Irfan gıbı Taylan gıbı dınamık oyuncularla cok ıyı oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt