Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.490
- 11.996
- 1.418
Tamam kabul maaşlarını karşılayacaklarsa hemen verelimZeki: basaksehir Iefan icin 5 Mio + Akbaba+ Belhanda istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam kabul maaşlarını karşılayacaklarsa hemen verelimZeki: basaksehir Iefan icin 5 Mio + Akbaba+ Belhanda istiyor
Her deplasmanda içimizden geçerler üç tane yumuşak topçu eminim rakiplerde deli gibi ister
Belki sorlothtan olumlu haber almışızdırMohammed olmadı diye karalar bağlamaya gerek yok bi kere haberi veren kolpacı naci ikinci ise strateji olarak yönetimin taktiği olabilir.
olumlu haber alsak bile 1.5 sene kiralıktan aşşağıya alınmasına lüzum yokBelki sorlothtan olumlu haber almışızdır
ilk defa yurtdışından transfer yapacaklar dedim yanıldımBoupendza hayırlı olacak gibi..

Dıagne ye guven olmadıgı ortada sahsen Boundza yı bıtıreceklerını dusunuyorum forvet oyuncu bulamaz bızımkıler bulsalar da ellerıne yuzlerıne bulastırırlarBen de öyle düşünüyorum en azından mantıklı olan bu. Diagneyi bi yollayabilsek 6 milyona illa as forvet alınır herhalde.
Allah aşkına boş yapmayın geçen sene fener orta sahasını lig sonuncusu takımda ezdi elinizde bir maç hariç veri yok20 senedir dayak yedigin kadiköy deplasmaninda, o yumusak dedigin seri sayesinde galibiyet cikardin
evet haklisin her mac icimizden geceler![]()
Boupendza hayırlı olacak gibi..
Halil bence bonus olduBen bu işten bişi anlamadım şimdi mostafa olmadı diyelim bu adamın alternatifleri boupendza halil falan olabilir mi?
Halil yedek olur da alternatif isimlerden birisi Boupenza'dır bence..Ben bu işten bişi anlamadım şimdi mostafa olmadı diyelim bu adamın alternatifleri boupendza halil falan olabilir mi?
Onyekuru 100 halil 100 irfanda bitti diyorlar 100de ona 300u yollayacam, ama avrupadan nasil yaoacaz o isi?