Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lala haberleri doğru mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecek oyuncular az cok belli olmaya basladi da acaba kimleri satacagiz

Sonucta satis yapmamiz gerekiyor

irfan için emre akbabayı da takasta kullanmak istiyorlarmış doğruysa güzel haber

İlgilendiğimiz Lala bu mu?
images

nasıl bir oyuncudur renkdaş bir kısa tanıtırmısın
Tek yönlü bir oyuncu öncelikle savunmanın önünde defansif meziyetleri çok yüksek bir oyuncu top kapma işini gayet iyi yapan sert bir oyuncu ama top kullanma becerisi de bir o kadsr yetersiz benim fikrime göre Ünal Hocayla daha görüşülüp anlaşma aşamasına gelindiğinde istediği tip bir oyuncu defansif orta saha istedi doğrudan doğruya Zulj geldi zaten ofansif olarak onunla iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum 4-1-4-1 de tek defansif orta saha olarak oynayınca etkisi bence çok daha fazla oluyor karta biraz yatkın bir tarzı var ama ligimizin oyuncusu al koy en sert deplasmana takıma direnç getirsin bir de bu transferle beraber birebir şahit olduğum için net söyleyeyim davilanin kucağına oturmadan da oyuncusunu alabildiğini gördüm bizi fena soyuyor renktaşım baya ağrıma gitti

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mohammedi almasak sampiyon olamayiz

kafa kirik diagneyi mutlaka biryere gondermemiz lazim

irfan transferini emre + 5 milyona bitirsek irfan beleşe gelmiş olur.1.7 emrenin yıllığı desen bir de kaçırdığı pozisyonlar ve öldürdüğü atakların kaybettirdiği parayı eklesek 5 milyon eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt