Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Eleştiriler çok üzücü. İnsanlar işler iyi ya da kötü gitsin hep eleştirecek. Üzgünüm, benim evim İstanbul'da, bir yere gidemem. Türkiye'yi çok seviyorum."

Bari oynasa. Gol atmasin oynasin

Eleştiriler üzücü mü madalya mı takalım ne yapalım kocana

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Eleştiriler çok üzücü. İnsanlar işler iyi ya da kötü gitsin hep eleştirecek. Üzgünüm, benim evim İstanbul'da, bir yere gidemem. Türkiye'yi çok seviyorum." 🔐

Eleştiriler totomda değil. Euro olmuş 9 lira burada. Çatır çatır yiyeceğim parçacıkları.

Anladığım bu.

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Eleştiriler çok üzücü. İnsanlar işler iyi ya da kötü gitsin hep eleştirecek. Üzgünüm, benim evim İstanbul'da, bir yere gidemem. Türkiye'yi çok seviyorum." 🔐

ulan işlerin iyi gittiğini görmedik ki.
söyle kocana oynasın abla sonra düşünürüz yine

Bjk goztepe,trabzon ve konya maçlarında mutlaka puan kaybeder.biz seri yapalim yeterki

Önünüzde bjk örneği var işte Josef Atiba gibi iki kazmayla domine ediyorlar
Halen Seri Taylan diyorsunuz türkiye liginde orta ikilin öndekileri geriye gelmeden rahat rahat oynatıyorsa
maçları kazanıyorsun bizim takım bir maçta 50 kere 40 metre geriye koşuyor ne serisi allahın aşkına
bomboş bir oyuncu

Artık bazı şeyleri güncellemek lazim. Türkiye'nin 2. büyük takımı Bjk dir. Fener mesutu değil Messi yi getirse zerre tirsmiyorum. Feneri ciddiye almamak lazim artık. Beşiktaş çok daha başarılı son yıllarda. Taraftar sayıları da yeni nesil de daha çok fenerden. 1 sene öğretmenlik yaptığımda sınıfta açık ara GS li çocuk çoktu. Bjk liler fenerlilerden daha fazlaydı genelde.

Falcao vedat transferlerinde Fener Vedati alarak kazanmisti .Simdi Irfan Mesut transferleri bakalim kazanan kim olacak.Irfan Vedata gore daha cok kariyerli ve Clde 3 gol atmis adam .Ama bakinca Falcao Ve vedat transferlerine benziyor bu transferler.Irfan Genc Mesut yasli bakalim.Irfan Hocanin elinde baska bir oyuncuya da donusebilir.

Tek yönlü bir oyuncu öncelikle savunmanın önünde defansif meziyetleri çok yüksek bir oyuncu top kapma işini gayet iyi yapan sert bir oyuncu ama top kullanma becerisi de bir o kadsr yetersiz benim fikrime göre Ünal Hocayla daha görüşülüp anlaşma aşamasına gelindiğinde istediği tip bir oyuncu defansif orta saha istedi doğrudan doğruya Zulj geldi zaten ofansif olarak onunla iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum 4-1-4-1 de tek defansif orta saha olarak oynayınca etkisi bence çok daha fazla oluyor karta biraz yatkın bir tarzı var ama ligimizin oyuncusu al koy en sert deplasmana takıma direnç getirsin bir de bu transferle beraber birebir şahit olduğum için net söyleyeyim davilanin kucağına oturmadan da oyuncusunu alabildiğini gördüm bizi fena soyuyor renktaşım baya ağrıma gitti

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkür ederim bilgi için sağolasın

Transfer bekliyorumdur.
giphy.gif

Ulan, cok zor sartlar da giden dunya ekonomisi ve iflasin esiginde klupler. Sen isteesen istanbulda yasa ama uzgunuz bu sekilde havadan 5 milyon alarak olmayacak o kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt