Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Onyekuru ve İrfan Can gelse bile işler değişebilir bizim için ama bu takımın bunlar haricinde de çok ciddi eksiklikleri var Diagne & Falcao ikilisini kesinlikle seneye kadroda tutmamak gerekiyor Babel mümkünse gitmesi gerekiyor 2 hatta 3 forvet'in değişmesi gündeme gelmeli sonra beklerin doğrudan değişmesi lazım Emre Taşdemir sakatlık sıkıntısı haricinde kadroda kalabilir maliyeti yok gibi Saracchi büyük ihtimalle bonservisi alınmaz Linnes ile sözleşme uzatılmasını düşünmeyelim bile Omar'ın futbol hayatı bitti diyebiliriz 2 as ve 1 rotasyon için toplam 3 bek oyuncusunun transferi gündeme gelebilir sonraa doğrudan Taylan'a alternatif veya ikili orta sahada yan-yana oynayabileceği bir 'defansif' orta saha gerekiyor

İşin sıkıntılı tarafı transfer ihtiyacımız kadar oyuncu gönderme ihtiyacımız da var FFP kriterleri yüzünden kadroda ciddi değişiklikler yapamadık ama kadronun büyük kısmının değişmesi lazım

Opsiyonsuz adam alma saçmalığını bizden başka yapan takım varmı ? Brentford'un 2. kulubü falan mıyız biz acaba.

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Belhanda İrfan
Feghouli Mohamed Onyekuru

Hocanin kafasında ki 11 bu şekilde herhalde ama orta saha bana kalırsa çok yumuşak...
Taylan yerine melo tarzı biri lazım Belhanda konusuna girmiyorum hiç bu sene mecbur oynayacak...​

Opsiyonsuz adam alma saçmalığını bizden başka yapan takım varmı ? Brentford'un 2. kulubü falan mıyız biz acaba.
Kiralama ücreti vermeden opsiyonsuz aldıysak yine bir nebze anlaşabilir de eğer kiralama ücreti verdiysek tam anlamıyla rezillik.Diagne babel varken bu çocuk ne zaman oynayacak?

Halil'de opsiyon olmama şansı yoktur. Salim Manav yalan haber yapmaz, muhtemelen iletişimde bir sorun olmuştur.

Babeliniyilesmesine uzuluyorum i sakatken keremi 3 veya 5 dakika gorebiliyorduk simdi Hoca Kerem yeribe Babeli sokacak oyuna adim gibi eminim

Halil yarın 17:30 da İstanbul da olacakmış

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hulk mulk kim alırsa alsın?

Son hali kıçını kaldıramıyordu ama buralarda illa iş yapar biraz.

Bize sonradan satıp para kazanacağımız adamlar lazım.

Hulk'la falan günü kurtarmaya ihtiyacımız yok.

O hesaplara ihtiyacı olanların şampiyonluk sayıları belli...

Babeliniyilesmesine uzuluyorum i sakatken keremi 3 veya 5 dakika gorebiliyorduk simdi Hoca Kerem yeribe Babeli sokacak oyuna adim gibi eminim
Bence forvet gelene kadar bu takımın doğrudan forveti Babel olur, Diagne'yle Falcao'yla yola çıkana kadar Babel'e güvenirim, kanat oynamaya kalkmasın bu yaşından sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt