Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.283
- 25.635
- 2.598
Sayin baskan en buyuk rakibimizle aramizdaki fark sadece 3
LUTFEN DÜĞMEYE BASIN
LUTFEN DÜĞMEYE BASIN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Amme hizmeti diyince aklıma İplikçi Nedim geldi hey gibi yıllarAmme hizmeti
İnanmıyorumYağız Retweetledi
Sébastien Denis
@sebnonda
·
14d
Comme évoqué en Turquie, Henry Onyekuru va être prêté avec option d’achat par Monaco au Galatasaray. Il s’agit d’un prêt payant. Les deux clubs sont proches d’un accord.
Halil geldi zaten ben hala son anlara kadar opsiyon ekleteceklerini yada olduğunu düşünüyorum. Onyekuru'da gelecek gibi artık. Ben İrfan'ın geleceğine inanmıyorum. Diagne'de gider bence.
İnşallahkpasa düserse komik olur
Babel iyiki dondu oyle deme babel diagne yerine oynar dun diagne olsa o pas baglantilarinin cogu olmazdi babel 9 numara oynarBabeliniyilesmesine uzuluyorum i sakatken keremi 3 veya 5 dakika gorebiliyorduk simdi Hoca Kerem yeribe Babeli sokacak oyuna adim gibi eminim
Transfer oldu ya gene cikti ortaya
Transfer oldu ya gene cikti ortaya
Zorunlu değil hiç opsiyon Yok kardeşYahu zorunlu opsiyon olmasın zaten Halil'de, bonservis belirlenir ona göre değer mi değmez mi alınır durduk yere hiç bir şey veremeyen adama 2-3 milyon vermenin gereği yok.
O şekil olursa saçma bir hamle olur katılıyorum.Zorunlu değil hiç opsiyon Yok kardeş
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi