Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
Malatya’ya yeniliriz bunlarda UEFA der futbolcu almaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde de ali naci süleyman rodop için oyke diyorlar heriflerin kazandığı tek.savas yokO muhabir degilki ali kocun parali kalemi ilk haberi ona servis ediyorlar oda trnasfer garanti olmadan yazmiyor yonetimin tasmali calisani
İkiside tehlikeli fakat feneri bu sene şampiyon yapmak için olağanüstü şeyler dönüyor koç kesenin cebini sonsuz açmış durumda rakip takım hakemlerine bile karışıyor göz dağı veriyor tabi başlarında hoca yok ama o yüzden en tehlikeli onlar ama oyun olarak en kötüde onlar gercekŞişirilen şikeciler ve olağanüstü performans sergileyen bjk den sadece 3 puan gerideyiz..
Bize sadece adam akıllı bi forvet gerek yandık öldük bittik havasını bi bırakın
Bak buna katılırım. 6 milyonun üstü her kuruş zarar bu İrfan'a.Naci'nin dediği gibi irfan için Ocak ayında 4.5 vermeyi kabul ettiysek eğer kesin Haziran da da +5.5 daha isterler.
10 milyona irfanı bize itelerler.
Elimizde bir süper lig kazığı daha olmuş olur.
Sonra Eylül ayında herkes der ki; ama ft mi dedi gidip 10 milyon verin diye
bilgileri bekliyoruz recocumstadda irfan icin cekim yapılıyor deniliyor ne denli dogru arastırıyoruz
Ama bu yönetim limiti filan cözemez.Aynisini ben de düsündüm. Ha patonun son durumu nedir hic bilmiyorum.
Irfan, seri, yussuf, onyekuru, Halil, Mohamed.
Sampiyonluk icin yeterli mi knk
Alanyada varsöyle bir gerçek var malatya ve antep deplesmanlarini alırsak kalan 18 maçta bir tek febe deplasmanı kalıyor o yüzden transferli transfersiz o iki maçı alacaz