- 19 Şubat 2009
- 22.406
- 4.005
- 2.483
Klüp sıkıntıymış.Menajer Mesrun İzzet ; Zamalek Kulübüyle iş yaptığım için şunu çok net biliyorum, Mostafa Mohamed Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.Zamalek ikna edilirse Mostafa hemen gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klüp sıkıntıymış.Menajer Mesrun İzzet ; Zamalek Kulübüyle iş yaptığım için şunu çok net biliyorum, Mostafa Mohamed Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.Zamalek ikna edilirse Mostafa hemen gelir.
ben kadınlardan hoşlanıyorumsenle bir gece geçirsek at gözlüğünü çıkartırım bence

Zaza or Milik?
Emrah'tan uzaklaş bence bi süre. Aklın hemen cinselliğe gidiyo!!!ben kadınlardan hoşlanıyorum
t
belhanda'dan kaliteli bir orta saha söyle desem kalırsın öyle
Normal opsiyon ile ffp alakası yok. Adı üstünde normal istersen al istersen alma.Halil transferinde satin alma opsiyonu yok veya Onyekuru transferinde zorunlu satin alma opsiyonu yok diye elestiren taraftarlar FFP’yi unuttu galiba. Sattigin kadar alabilirsin sezon sonu bitiyor, opsiyonu haziranda kullanirsan ceza alirsin. Anca 1 temmuz’dan sonra rahat transfer yapabiliriz. Yanlisim varsa biri duzeltsin.
İçeriden birisi çok yakın birisi o yüzden en güvendiğim duyumcu obu Galasevgisinin bu kadar isabetli yorumlarda bulunması çok ilginç
Güle güle Belhanda seni hiç özlemeyeceğiz.@HSevkiTopuz: hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 109360
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasil yok? Opsiyonu haziranda kullanmak zorundasin.Normal opsiyon ile ffp alakası yok. Adı üstünde normal istersen al istersen alma.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi