Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Hiç merak etmedim. Ağır oyuncu olduğu kesinBunlarin tecrubeli forvetini cok merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç merak etmedim. Ağır oyuncu olduğu kesinBunlarin tecrubeli forvetini cok merak ettim
Şimdi baktım, olayı yanlış hatırlamışım. Bu hesap önce şu tweeti attı;içerde derken Terim'in yan odasında falan heralde tweet atacağını hoca bağırarak söylemiyordur tesislerde heralde
Adam atiyor, fenerin butun sanrraforlarindan daha cok atti oyle boyle atiyorSenin çöp liginde bile her hafta gtüne teneke bağladığın adama dünyanın en iyi liginden kaç para verecekler gözünüzü seveyim 6 aylık 800 işte ..ederi bu ,sorun bizde 15m daha fazla verdik.
Reis 2 milyona irfani nasil alacagiz? Irfani almak icin en az 5 milyonluk bir satis yapmamiz lazimTaylan-seri-irfan muazzam uyumlu bir orta saha olur. Onye 250 bin kiralama deniyor, halil bedava olur gibi. Diagne giderse 2 milyon bütçe olur irfana verilir. Seri de kiralama ücreti verilmez.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralama bedeli olarak verilir. Sene sonu kalan para.Reis 2 milyona irfani nasil alacagiz? Irfani almak icin en az 5 milyonluk bir satis yapmamiz lazim
Adam atiyor, fenerin butun sanrraforlarindan daha cok atti oyle boyle atiyor
Menajeri TurkZamanında Benteke de çok yazılmıştı bize
?
Reissss kapmııııııııııı