Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Nicolai Jorgensen sanırım yaş aralığı da tutuyor hoca sever kuzeyli uzun boylu kuvvetli forvetleri
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nicolai Jorgensen sanırım yaş aralığı da tutuyor hoca sever kuzeyli uzun boylu kuvvetli forvetleri
Bu Mitrovic nerden ciktiMuriq'e tapılan ligde Mitrovic neler yapar neler![]()
Üstad nasıl bu kadar pozitif kalabiliyorsun ?Vallah su ismi gecen isimlere bakiyorum, Hulk gelse fena olmaz gibi![]()
raporladım cezanı alırsın umarı burası gs ise adalet de olması lazm...
Tam bize gore ozaman. Aponun disine gore35 yasinda bosnali 1.88 boyunda olan forvet, suan Cin liginde oynuyor.
![]()
Abi Diagne yollayip Jorgensen almak? Kerizligin daniskasi. Zaten bu sene bir bok oynamiyorNicolai Jorgensen sanırım yaş aralığı da tutuyor hoca sever kuzeyli uzun boylu kuvvetli forvetleri
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne biliyim renktaş herkes bir anda yazmaya başladı bende gaza geldimBu Mitrovic nerden cikti
Suan moralim yerinde ondandir, yoksa logout yapar Netflix izlerdim. Gerci az sonra yine bunu yaparim gibiÜstad nasıl bu kadar pozitif kalabiliyorsun ?![]()
Ben bunlardan her şeyi beklerim hiç şaşırmamAbi Diagne yollayip Jorgensen almak? Kerizligin daniskasi. Zaten bu sene bir bok oynamiyor
nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri@Sami Karakoç Ali yavuz gece hayatı peşindeymiş.
Bu fizikli adamlarla deplasmanlarda dayak yerizGermain
Onyekuru-Arda-Belhanda-Frghouli
Taylan
BakacağımBu arada tvitırda Brezilya Futbolu diye bir hesap var. Lige çok hakim ve iyi analiz yapıyor. Keşke önerdiği adamları bizim scoulare yönlendirebilsek.
Üstad genelde adminler bu durumlarda çıldırır,seni öyle görmedim.Suan moralim yerinde ondandir, yoksa logout yapar Netflix izlerdim. Gerci az sonra yine bunu yaparim gibi![]()