Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANK, tecrübeli forvet Tiquinho, adaylardan biri. 4-5 aday var

Yeter ya halilde halil ayni haber 10 sayfada 70 kere yazilmis sanki cok buyuk oyuncu gelirse gelir oynarsa oynar opsiyon olsada olur olmasada zaten yedek olacak

Muslera
Transfer-Luyindama-Marcao-Saracchi
Taylan
İrfan-Emre K.
Feghouli-Transfer-Onyekuru

Onyekuru ve İrfan Can transferleri yapılsa bile işler değişebilir bizim adımıza, sağ bek ve forvet transferlerinden bağımsız konuşuyorum bu takım kağıt üstünde beni mutlu ediyor

Not: Tabii ki bizim yönetimden ilk 11 düzeyinde nokta atışı 4 transfer beklemiyorum...

Melo Gomis fernandodan sonra oyuncu satmaya tamamen soguk bakiyorum. Oyuncu cok iyiyse performansi iyiyse satmican aga,sattiktan sonra aynisini bulma imkanin yok, bulacan diye harcadigin para ayri, giden maclar sampiyonluklar ayri giriyor sonra. Kimse satilmamali muslera gibi 10 yil kalsin tutan oyuncu kafan rahat, bak hala dmc santrafor yok
Yani şu yorumun yüzlerce beğeni alması gerek forumdaki finansorler de hesap makinelerini bi yere biraksinlar artık. Oyuncu satışında ligdeki en kötü kuluplerden bi tanesiyiz hatta belki de en kötüsüyüz. Kasimpasa basak, gençler, konya, sivas vs. hiç yoksa bile bize satış yapiyolar milyonlarca eurolara. Sampiyonlar ligine gidiyoruz yıllardır vitrine 2-3 tane genç koyar insan yaa 30 yaş civarında topçularla fark yeyip geliyoruz yıllardır. Ulan koy 3 tane 19-20 yaşındaki çocuğu zaten transfermarkt direk çakıyor oraya 5 milyon euro diye direk bedava reklam ordan da satışını yaparsın üzülmezsin ozanda olduğu gibi. Bunu sürekli hale getirirsin. Gomisi niye satarsın hala çatır çatır oynuyor. Verim aldığın geç yaşında adamı 2-3 sene daha verimli kullanmak varken niye satarsın. Lehimize hiç bir şeyi avantaja çeviremiyoruz o kadar çok yakınlaştık dünya devi olmaya ilk 16 ya çakılı kalmaya ama hep iskaladik. 20 yil önce de iskaladik 10 yil oncede şimdi de iskaliyoruz.

1611259625876.webp

Ali Naci Küçük: "Mustafa Cengiz 10 gündür İrfan Can transferini çözmeye çalışıyor. Dün 1.5 saat görüşme gerçekleşti. Başakşehir'in çözüm odaklı bir yaklaşımı var. 4.5 milyon Euro, sonraki satıştan %40 pay ve bazı formüller üzerinde görüşülüyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt