Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın transfer gündeminde son durum

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim transfer beklerken, bağış kampanyası başlatan yönetim de kadroya katmak için uğraştıkları oyuncular için pazarlık halinde... Diagne'nin kiralık gitmesi için kadroya mutlaka golcü almak isteyen Galatasaray, 11 gollük satın alma opsiyonu da ekleyecek.

GOMIS’TEKİ HATA DIAGNE’DE YAPILMAYACAK

Falcao’dan istediği verimi alamayan Galatasaray, 1. santrforu Mbaye Diagne’yi Premier Lig ekibi WBA’ya kiralık göndermeden önce kadroya oyuncu katmak istiyor.

Gomis’i sattıktan sonra yarım sezon forvet sorunu yaşayan Galatasaray, aynı problemi bu sezon yaşamak istemiyor. Ayrıca Diagne’nin 18 maçta 11 gol atması halinde satın alma opsiyonu devreye girecek.

SKOR ÖZEL | Mesut Yıldırım
23:1521 Ocak 2021

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahahahahha premierligde kim 11 gol atmis diagne atacak?

onu biliyorum ama menajer uydurması desem adamı yeni almışlar menajeri niye böyle bişeye girsinki menajerlik şirketide brezilyalı oyuncularla çalışıyor hep bizle alakası yok acaba çin ligi iptalmi bu yıl
Cin ligi devam ediyor benim bildigim. Galiba yeni sezon baslamadi henuz.

Resim

Ingilizlerin ne sucu var apo 800 bin istemis. Apo 800 isterken 5m verecek halleri yok.
Bende onu dedim yav bizimkiler teklif etmiş işte zaten Apo’dan başka ne beklenir ki.Muhtemelen adamlar kiralık isteyince Apo adamların parası yok zannedip sevabına verelim demiştir.Cümlealemin gondiklediği ingiliz ve araplar bizi gondikliyor bunun sayesinde.

Sportcell deki eleman Halil'in babasına uzun yıllar Galatasaray'da oynayacak mı? diye sormuş oda biz istiyoruz bu Galatasaray'ın elinde demiş.
Şimdi opsiyon var mı diye soru sormak bu kadar zor muydu? Buyurun çıkarımları siz yapın

Carrusca boştaymış. Çökelim

Daha iyisi var 41 yaşında hala oynuyor

yok hocam nisanda başlıcak ama karantina vs var acaba kaçmakmı istedi oyuncu bu transferin üzerinde niye duruyorum bu kadar gelirse tek başına şampiyon yapabilecek kapasitede bir yıldız mario jardel tarzında
Zaten bu yonetimin en buyuk problemi iyi bir golcu getirememek oldu simdiye kadar. O yuzden santrafor transferi yine son gune kadar devam edecek gibi geliyor bana.

Yav ne jorgenseni boşa transfer yapmış olmak için alınmış olur.Teknik sadece de eskisi gibi değil zaten belini zor döndürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt