Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.724
- 109.536
- 4.878
komik.
malum kişi gibi sürekli düşman yaratma çabaları içine giriyorlar. Şampiyon olursak bir yerlerlien gire bu yaptığı algılar da transfersiz nasıl olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyonumuzla iki sene önden gidiyoruz kuzen. Ins renkdaslarimiz da bir gün bu vizyon seviyesine ulaşacaklardır.Tüm foruma karşı savunduğumuz adamların
bugünlerde tüm forum tarafından arzulanan adamlar olmasını nasıl yorumluyorsun kuzen?
Sneijder 16/17 de isyan eden tek adamdi mesela. Golleri assistleri Vs. 15/16 da kadiköyde sedye ile cikip sinirlenip olcana orta assist yapti 2 tane 190 hayvan arasinaOnun için de aynı şey geçerli hiç yorum yazmadım o yönde Musleraya yakışıyor en çok ama Ardanin Galatasaray'a bir ayıbı olmamıştır yada Galatasaray futbolcusu olduğu dönemde böyle hareketleri olmamıştır Sneijderle aralarında böyle bir fark var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vizyonumuzla iki sene önden gidiyoruz kuzen. Ins renkdaslarimiz da bir gün bu vizyon seviyesine ulaşacaklardır.
16-17 nin son bir kaç haftasında oynadığı futbol aklında kalmış sanırım sezon gelip biz havluyu atınca bir kaç maç oynayasi geldi 17 asist yapar Sneijder bu ama hangi maçlarda yapmış bir de ona bakmak lazım riekerink de Jong bütün sene takılıp alem yapıp son haftalarda top oynayasi gelmiştiSneijder 16/17 de isyan eden tek adamdi mesela. Golleri assistleri Vs. 15/16 da kadiköyde sedye ile cikip sinirlenip olcana orta assist yapti 2 tane 190 hayvan arasina

Ben hocaya kıl oluyorum bu aralar.emre akbab israri ve kereme yapilan haksızlıktan ötürü
Kral Sorlothsorloth şart
Fener e herşey serbestFenerbahçe ceza yemiyor mu yayıncı kurulumuna tavırlarından dolayi ?
Biz yapsaydik şimdi ceza ustune ceza yemistik
ne kadar doğru bilemem
Seferovic de tam bizlik adam. Yontulmuş Elmander çıkartırdık ondan.@burhancanterzii
: "West Bromwich Albion için Seferovic defteri kapandı. Tek odakları şu an Diagne! Ancak Galatasaray yönetiminin kararı net; Diagne'nin yerine biri alınmadan, satışı veya kiralanması mümkün değil!"
@sportcelltr
ne kadar doğru bilemem