Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
İmmobile de mantikliZaza olmasa Belotti olsun.(!)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmmobile de mantikliZaza olmasa Belotti olsun.(!)
ona göre mohamed de bitmişti.Nevzat öyle diyorsa hayırlı olsun irfan yakında açıklanırNevzat da İrfan görüşmesinde olumlu birşey olmadı diyor.
Göksel 14 milyonda ısrar ediyormuş , satılık oyuncumuz yok demiş.
Demirbilek Olduguna emin miyizKrasnodar'ın yöneticilerinden Bahattin Demirbilek, Galatasaray'ın düzenlediği bağış kampanyasına 37 Milyon TL destekte bulundu. (DHA)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yav öyle bişey olsa gelecek görüşme olmaz. Her yerde bir görüşme daha olacağı yazıyor.Nevzat da İrfan görüşmesinde olumlu birşey olmadı diyor.
Göksel 14 milyonda ısrar ediyormuş , satılık oyuncumuz yok demiş.
Sadece bu seneyi düşünmeyin bu sene şampiyonluk zaten zor seneye için hazırlık olarak bakın irfan onyekuru gibi iskelete oyuncu transferi yapıyoruzOnyekurunun ayağına kaç aydır top değmiyor beyler ? Bu adamın hazır olması kaç hafta ? Bence onyekuru olayı çok saçma biraz soğudum ben bu işten
Daha gecen hafta arkadaslarıyla maç yapıyordu ulkesinde yaw.Onyekurunun ayağına kaç aydır top değmiyor beyler ? Bu adamın hazır olması kaç hafta ? Bence onyekuru olayı çok saçma biraz soğudum ben bu işten
2 ayak tenisi ile çözülür o iş yavOnyekurunun ayağına kaç aydır top değmiyor beyler ? Bu adamın hazır olması kaç hafta ? Bence onyekuru olayı çok saçma biraz soğudum ben bu işten
Ya hiç sorma birde Halısaha maçı yapmış hiç profesyonel görmediğim durumlarDaha gecen hafta arkadaslarıyla maç yapıyordu ulkesinde yaw.