Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halilin opsiyonu yoksa niye aldık ? hakikaten anlamak guç.Hayır bizim genç oyuncuların da suresini yiyecek.

Şu adam bir de Ighalo içimde yaradır, senede 30 gol atardı bizim ligde.

Bence en dogru kadro bu olur :

Muslera

Linnes - Donk/Transfer/Emin - Marcao - Saracchi

Taylan

Emre K. - Feghouli - Irfan Can - Onyekuru

Babel/Transfer

Takimdan gitmesi gerekenler : Falcao, Diagne, Belhanda, Luyindama

O halde ben fitim

———————-Muslera———————-
Linnes—luyindama —marcao—saracchi
——————taylan—————————-
Feghouli—Arda—-İrfan Can——onyekuru
————————zaza—————————-

Zamalek, Saint-Etienne'in Mostafa Mohamed için yaptığı teklifi kabul etmeyi düşünmüyor. Zamalek yönetimi de artık Mohamed Mostafa'yla ilgilenen G.Saray'a sıcak bakıyor gibi görünüyor. Zamalek, Mohamed Mostafa transferinden 5m € almayı umuyor."

Africatopsports.com

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz: "İrfan Can için teklifimizi 6 milyon Euro’ya kadar yükseltebiliriz. Sonraki satışından pay da veririz."

Göksel Gümüşdağ: “Ya satamazsanız?”

(Milliyet)

Hocam transfer ihtiyacimiz varmi?
F.T: var hemde cok ihtiyacimiz var.
Peki ya almazsak?

Gibi olmus

İlk defa fenerli biriyle iddiasına girdim ya forma kazanacaz ya forma verecez fener şampiyonluğu hariç herşey sende dedi arkadas

Keşke şu Muhammed i alabilsek .Biz niye luyindamayi satamıyoruz 6-8 e ver gitsin col da bir özelliği yok luyindamanin 8 milyonluk adam değil ayakları iyi değil fiziği var evet ama oyun görüşü iyi değil sağlamci değil .Satıp caulker i alsak Alanya dan daha karlı cikariz .Sezon başı satıp Kaan Ayhan ile mert cetini alabilirdik .Hatta Kaan Ayhan i kiralık alıp luyindamayi oraya kiralık versek bile iyi olur orada azıcık oyun görüşü gelişir

muslera
okan

linnes luyindama marcao saracchi
(şener donk emin emreT)

taylan
(aytaç, ozornwafor)

feghouli irfancan
(belhanda etebo emreA ömer arda)

emreK diagne onyekuru
(jesse oğulcan falcao babel halil kerem)

15 yabancı (+1 oumar'ın sözleşmesi dondurulur büyük ihtimalle), 29-30 kişilik kabarık bir kadro.
Söylentilere göre onyekuru, irfancan, halil ve aytaç kesin gibi. 4 transfer tamam diyorlar.
irfancan'ı beinsports bile yazdı, onyekuru'nun ailesi istanbul'a taşındı zaten, halil'in babası net olarak açıkladı, aytaç zaten alınması en kolay topçu gibi aralarında.
Yanlız 1 m eur bütçe ve limit sınırlaması ile nasıl böyle bir kadro kurabilecekler aklım almıyor. Çok büyük bir başarı olur bu iş, yönetim becerebilirse.
10 günde nasıl olacak acaba çok merak ediyorum.
Kesin olarak gidecekler olmalı ki acaba onlar kim olacak?

Nando
Lala Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Emre K. Fegh Irfan Onye
Zaza

nando 33
Lala 29
zaza 29
Fegh 32

geri kalan herkes genc. Ki birisi kaleci digeri sag bek. Iyi valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt