Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1611313055953.webp

lan bu halil'in first touch uzaymış haa.
bir de çok tatlı çalım atıyor aynı yusuf şimşek gibi, yürüyerek adam geçiyor. ani hızlanma iyi, şutları iyi değil ama.
bir de 21 yaşındaymış, gelişime açık, tutarsa efso transfer olur bence.

Fanatik diyosa yalandir.daha dun ocakta 4.5 milyon+yuzde 40-50 paya tamam denmişti.bu kadar sallamayin bari

İtalyada İrfan gibi büyük kulüp isteyen yerlileri çok rahat 50%ye veriyorlar. Bizim ülkede görgüsüz görmemiş başkanlar sağolsun öyle medeniyet yok anca devletin bir tarafına girin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Daha dun yuzde 50 pay ile transfer gerçekleşecek dendi,duzgun sallasınlar bari.yuzde 80 pay verecek degiliz ya paydan

lan bu halil'in first touch uzaymış haa.
bir de çok tatlı çalım atıyor aynı yusuf şimşek gibi, yürüyerek adam geçiyor. ani hızlanma iyi, şutları iyi değil ama.
bir de 21 yaşındaymış, gelişime açık, tutarsa efso transfer olur bence.
halil yardımcı fovet olarak oyanatabiliriz mesela arif erdem gibi hakan gibi birde forvet bulsak mesela gioroud yada schorloth gibi

Halil, Enes Unal vol2 olmasin. Süper Lig de is yapmaz gibi duruyor.

Yapacagınız transferin içine edeyim. Her transfer döneminde bir kulüple romantik pembe dizi çekiyoruz. Ha geldi ha gelecek yok gelmiyor falan sıktı artık. Al işte Zamalek 4 milyon istiyormuş. Hani 6 milyon falandı. Yemin ederim tiksiniyorum artık

İrfan'in ayrılmak istemesi,Okan Buruk'un yeşil ışık yakması,Goksel'in demeç vermemesi,İrfan'in yeni sözleşme uzatmış olması gibi etkenler bu işin olacağını gösteriyor.Yoksa imkansız bir hamle zaten.

Ben İrfan konusunda rahatım geleceğine inancım Rıdvan'ın açıklamalarından sonra 3 kat arttı. Rıdvan şeytanı öyle şeyler konuştu ki bu iş büyük ihtimalle bu hafta biter.

Başakşehir, İrfan Can transferi için Galatasaray'dan Para + Emre Kılınç'ı talep etti. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt