Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten bunların böyle bir topçuya kitlenmesi kadar büyük aptallık yok. Sen böyle yaparsan adam da 6lık topçusuna 14 çeker 20 de çeker. Kardeşim dünyada İrfan'dan başka 8 numara yok mu ? 14 milyon ne kadar büyük para bu Göksel saymayı bilmiyor galiba. Yokluktan fazla abartıyoruz İrfan'ı.

tek adama odaklanip tüm transfer dönemini ona harcamalari ilk degil ki
her transfer dönemi böyle oldu
basak bizi son güne kadar oyalayacak
sonra da ya irfani bize pahalidan sokacak ya da hic vermeyecek
sirf bu yüzden cagne ve falcao kaziklari meydana geldi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Su Berati hocaya dedikleri gibi alsalardi, simdi belki bu kadar uzun Irfanin pesinden kosmazdik. Baska bir orta seviye OS oyuncusu + Onyekuru + Halil gelirse kadro normalde sampiyon olmaya rahat yeterdi.

Su Berati hocaya dedikleri gibi alsalardi, simdi belki bu kadar uzun Irfanin pesinden kosmazdik. Baska bir orta seviye OS oyuncusu + Onyekuru + Halil gelirse kadro normalde sampiyon olmaya rahat yeterdi.

Emre Kılınç verilmez. Akbaba, Belhanda, Atalay falan veriliri takas için falan. Ben İrfan2ın olacağına zaten hiç inanmadım bence olmayacak olura yakınlaşsa bile götleri tutuşan Rıdvan vb. diğer fenerliler siyasileri araya sokarak olmasını engellerler. Son günlerde sürpriz bir Luindama satışı olursa o zaman olaylar değişir işte.

aponun dün malca paylasimindan sonra ben göksel olsaydim 10 milyonda diretirdim
zorunlu opsiyonu sokardim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yetmez usta safkan Santrafor lazım Halille tek başına olmaz

Halil için görüşlerini alalım modcum

Hot Dip Galvanized Waste Container / Products / Teksin | Metal ve Yeraltı  Çöp Konteynerları Sıcak Daldırma Galvanizli Kaplama

4 milyon ise Muhammed gidin alın kardeşim el altindan verin gerekirse millet çatır çatır alıyor ama önce elindeki oyuncunu gönder gerekirse oyuncuya maaş fazla veriyor gösterip klube o versin parasını .Ffp delmek için millet neler yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt