Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem klube kasa kolaylığı yapmıyor yönetim Faruk süren gelsin winner başkan

1611314360835.webp

@fatih terim neden hocam neden

yurt disindan alinan oyuncularin hepsi 2 haftalik karantinaya aliniyor di mi?
bugün adam gelse bile anca 1 ay icinde form tutar
sonra da sakatlanir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Mesut geldiginde 5-6 gün karantinaya girmeli yazmislar di
Karantina süresi Avrupa'da Süper Lig'e göre daha kısa

Kovid-19 vakalarında Süper Lig'de 14 gün olarak uygulanan karantina süresinin, Avrupa'nın önde gelen futbol liglerinde daha kısa tutulması dikkati çekiyor.
Testleri pozitif çıkan futbolcu veya kulüp görevlileri, Avrupa'daki birçok ligde ağırlıklı olarak 7 ve 10 gün karantinada kalıyor. Bu süre sonunda testleri negatife dönen kişiler, sahalara dönebiliyor.
Futbol liglerinde İngiltere, Belçika 7, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, İskoçya 10 günlük karantina süresi uyguluyor.

2 haftaymis fbye kiyak gecebilirler ama

Sözde cagne gitti gidiyor denild, ki bana göre 800bine gitmesin zaten. Adam halen antremanda

Screenshot_20210122-122451_Twitter.webp

Karantina süresi Avrupa'da Süper Lig'e göre daha kısa

Kovid-19 vakalarında Süper Lig'de 14 gün olarak uygulanan karantina süresinin, Avrupa'nın önde gelen futbol liglerinde daha kısa tutulması dikkati çekiyor.
Testleri pozitif çıkan futbolcu veya kulüp görevlileri, Avrupa'daki birçok ligde ağırlıklı olarak 7 ve 10 gün karantinada kalıyor. Bu süre sonunda testleri negatife dönen kişiler, sahalara dönebiliyor.
Futbol liglerinde İngiltere, Belçika 7, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, İskoçya 10 günlük karantina süresi uyguluyor.

2 haftaymis fbye kiyak gecebilirler ama

10 güne indi bizde de.

Ama yurtdışından geliş için kaç gün bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt