İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.761
- 2.205
- 913
abi gelsin oynasın begenilirse konuşulur sezon sonu tekrar.kiralık olayına neden bu kadar kafayı taktınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi gelsin oynasın begenilirse konuşulur sezon sonu tekrar.kiralık olayına neden bu kadar kafayı taktınız
şu dar zamanda lüks kaçar os kanat forvetten sonra belki ama yine de hiç sanmıyorumSağ bek için bir düşünce yok mu acaba şenerle linnesle zor gider o bölge
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı yorumların benzerlerini abubakar için yaptılar. Müzmin sakat ,kıkırdakları yok 1 maç oynar 20 maç sakat diye. Rengim burası Türkiye ligi yani bir nevi şuan avrupanın en dandik 4 5 liginden birihulku kurbanlık icin alırız cunku tam kurbanlık besi danası gibi en son izlerken zor yürüyordu alan keriz olacakmı bakalım
Sağ bek için bir düşünce yok mu acaba şenerle linnesle zor gider o bölge
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
19.05e şarj kalmayacak gibi dikkatEkli dosyayı görüntüle 109496
bu ne yawscreen yaptim
esas ben bunların alternatiflerini merak ediyorumanlaşılan onye irfan bir forvet ve yusuf veya seriyi almaya çalışıyoruz. Bunları başarırsak ligin favorisi biz oluruz Allahın izniyle
opsiyon olmaması cidden rezillik ama bu yönetımde zaten hertur seyi görduk sasırmıyorum artıkİyi oynarsa bu yönetim alamaz bu adamı ondan olabilir.