Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.283
- 24.331
- 3.093
Eve geliyorum bizim yavru aslanı kucağıma aldım mı hiç bir şey umrumda olmuyor. Allah herkese nasip etsin.
Bizimki tam tersi baba orta saha geldi mi
Diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eve geliyorum bizim yavru aslanı kucağıma aldım mı hiç bir şey umrumda olmuyor. Allah herkese nasip etsin.

Oooooo şimdiden Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Çok ayrı bir hissiyat.Bizimkinin de eli kulağında Halil. Bugün yarın gelecek inşallah
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşAllah,Belhanda’cı değildir.Bizimki tam tersi baba orta saha geldi mi
Diyor![]()
İnşAllah,Belhanda’cı değildir.

Tecrübeli demisti ztn
Anılan golcü isimlere bakıyorum da
bizim hoca herhalde yaptığımız ortaların gol olmamasının diagneden kaynaklandığını düşünüyor
Eğer gelen isimler bunlarsa diagne’yi azıcık pohpohlayıp 4-5 ay tavırlarına katlanıversinler
Çok çok daha iyi olur
Yani şu adamı resmen göndermek için her türlü şeyi deniyor hoca
Burak'ı seviyorum ben ya eminim her ne kadar besiktasli olduğunu söylüyor olsa da en unutamadığı en sevdiği günleri bizde yaşadı bugün çağırsak yine gelirBurak Yılmaz: "İrfancan kendi seçimini kendi yapsın. Başakşehir'de oynamaktansa Galatasaray'ı tercih ediyor olması bence gayet normal. Hakkında hayırlısı olsun."
Siyasete girme lutfen burada. Ayrica hdp, turkiye cumhuriyetinde su anda milyon duzeyinde oy alan ve yasal siyasi partilerden bir tanesi.Mesut denilen haini evlat diye getiren yarin hdp'ye fln oy verir
Koc sever boyle seyleri
Bizimkinin de eli kulağında Halil. Bugün yarın gelecek inşallah
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi geceler. Kuru için erken uyuma vakti.Neredesin Kuru
Şimdi de sabah 4 diyorlar